Türkiye yarı final için Hollanda karşısında! İşte Montella'nın muhtemel 11'i

Türkiye yarı final için Hollanda karşısında! İşte Montella'nın muhtemel 11'i

Son 16 turunda Avusturya'yı 2-1 yenerek adını çeyrek finale yazdıran A Milli Futbol Takımı, bu akşam Hollanda ile karşı karşıya gelecek. 

Spor

06.07.2024, 16:35

Almanya'da düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Avusturya'yı Merih Demiral'ın golleriyle 2-1 geçen A Milli Futbol Takımı, adını çeyrek finale yazdırmayı başardı. 

İtalyan teknik adam Vincenzo Montella yönetiminde EURO 2024'te gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken bizim çocuklar, şimdiye kadar oynadığı dört karşılaşmanın 3’ünde sahadan galibiyetle ayrılmasını bildi.

Montella'nın öğrencileri geride kalan maçlarda rakip fileleri 7 kez sarsarken kalesinde ise 6 gol gördü. Milliler, Hollanda karşısında sahadan galibiyetle ayrılırsa İsviçre - İngiltere eşleşmesinin kazananıyla yarı final oynayacak. Bugünkü maçta gözler Arda Güler, Barış Alper Yılmaz, Kenan Yıldız ve Hakan Çalhanoğlu'nun üzerinde olacak.

Nihat Kahveci'den Galatasaray'a demediğini bırakmadı! Herkes nasibini aldı Nihat Kahveci'den Galatasaray'a demediğini bırakmadı! Herkes nasibini aldı Haberi Görüntüle

HOLLANDA - TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN?

Son 8 takım arasına kalma başarısı gösteren Türkiye, bu akşam Berlin'de Hollanda ile çeyrek finalde karşı karşıya gelecek. Berlin Olimpiyat Stadı'nda oynanacak Hollanda - Türkiye karşılaşmasında Fransız hakem Clement Turpin düdük çalacak. Hollanda - Türkiye mücadelesi bu akşam 22.00’da başlayacak. Zorlu müsabaka TRT 1 ekranlarında olacak. 

Galatasaray PAOK maçı ne zaman, hangi kanalda, şifresiz mi? Galatasaray PAOK maçı ne zaman, hangi kanalda, şifresiz mi? Haberi Görüntüle

İŞTE MONTELLA'NIN MUHTEMEL 11'İ

Türkiye: Mert Günok, Mert Müldür, Samet Akaydin, Abdülkerim Bardakcı, Ferdi Kadıoğlu, Kaan Ayhan, Salih Özcan, Hakan Çalhanoğlu, Kenan Yıldız, Barış Alper Yılmaz, Arda Güler.

Partizan-Kızılyıldız derbisi sonrası taraftarlar soyunma odasını bastı! Teknik direkör yaralandı Partizan-Kızılyıldız derbisi sonrası taraftarlar soyunma odasını bastı! Teknik direkör yaralandı Haberi Görüntüle

İSMAİL YÜKSEK, ORKUN KÖKÇÜ VE MERİH DEMİRAL CEZALI

A Milli Takım'da kart cezalıları İsmail Yüksek ve Orkun Kökçü, bu akşamki maçta forma giyemeyecek. Ay-yıldızlarda cezası sona eren kaptan Hakan Çalhanoğlu ve Samet Akaydın ise sahadaki yerini alabilecek. Merih Demiral ise 'Bozkurt' işaretinden dolayı UEFA'dan 2 maç ceza aldı ve bu akşamki maçta sahada olamayacak.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading