Yandex Metrica

Türkiye'nin incisi Arda Güler için sürpriz transfer hamlesi

Türkiye'nin incisi Arda Güler için sürpriz transfer hamlesi

A Milli Takım'ın yıldızı Real Madrid'de forma giyen Arda Güler, performansıyla Avrupa devlerinin dikkatini çekmeye devam ediyor Son olarak Liverpool'un talip olduğu ileri sürülürken Madrid'in genç yıldızının gelecek sezon kiralanması konusunda karar aşamasında olduğu belirtilmişti. Fakat İspanyolların bir şartı var...

Spor

21.06.2024, 13:29

A Milli Futbol Takımı'nın ilk maçında Gürcistan karşısında gösterdiği performansla ve attığı golle EURO 2024'e başarılı bir başlangıç yapman Arda Güler'in İngiliz devi Liverpool'un transfer etmek istediği öne sürüldü.

Team Talk'un haberine göre; Liverpool özellikle Luis Diaz'ın ayrılması halinde bu futbolcunu yerini Arda ile doldurmak istiyor.

Arda Güler, Çekya maçında oynayacak mı? İşte son durum Arda Güler, Çekya maçında oynayacak mı? İşte son durum Haberi Görüntüle

İSPANYOLLARIN ŞARTI

19 yaşındaki futbolcunun Real Madrid'de hızlı gelişmesi için gelecek sezon başka bir takıma kiralanmaya sıcak baktığı ancak Güler'in La Liga dışına göndermek istemediği ileri sürüldü.

Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'deki ayrılığı açıkladı: İsteseydik takımda tutardık Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'deki ayrılığı açıkladı: İsteseydik takımda tutardık Haberi Görüntüle

KİRALIK GİDEBİLİR

Türkiye'nin incisi Güler'i kiralık olarak kadrosuna katmaya en yakın ekip ise Real Sociedad olduğu belirtildi.

Haber detayında, genç yıldızları geliştirme konusunda başarılı bir geçmişe sahip olduğu hatırlatılan ekibin,  Martin Odegaard ve Takefusa Kubo örnekleri verildi.

 Real Madrid'in Kylian Mbappe ve Endrick'i kadrosuna katmasının takım içinde rekabeti artırdığı, Arda Güler'in takımdaki geleceğinin ise yazın ilerleyen günlerinde belli olacağı vurgulandı.

Habere Tepki Ver

0

0

3

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading