Yandex Metrica

Turnuva'da korkutan an! Hakem bir anda yere yığıldı

Turnuva'da korkutan an! Hakem bir anda yere yığıldı

Copa America'da Peru ile Kanada arasında oynanan karşılaşmada, yardımcı hakem Humberto Panjoj'un baygınlık geçirmesi büyük korku yarattı.

Spor

26.06.2024, 15:00

ABD'de düzenlenen Copa America'da A Grubu'nda Peru ile Kanada arasında oynanan maç, beklenmedik bir olayla gündeme geldi. Karşılaşmanın yardımcı hakemi Humberto Panjoj, maçın ilk yarısında baygınlık geçirerek sahada yere yığıldı.

Maçın sonlarına doğru Peru'yu 1-0 mağlup eden Kanada, grup etabındaki ilk galibiyetini elde ederek puanını 4'e çıkardı. Peru ise sahadan yenik ayrılarak 1 puanda kaldı.

EURO 2024'ün en büyük skandalı! Almanya'dan İspanya Milli Takımı'na şok yasak: Yamal oynarsa yasalar devreye girer EURO 2024'ün en büyük skandalı! Almanya'dan İspanya Milli Takımı'na şok... Haberi Görüntüle

İLK YARIDA KORKUTAN AN

Mücadelenin ilk yarısının uzatma dakikalarında yaşanan olay, tribünlerde ve sahada büyük endişe yarattı. Yardımcı hakem Humberto Panjoj, ansızın baygınlık geçirerek yere düştü. Kanada kalecisi Maxime Crepeau, durumu fark ederek sağlık görevlilerini hemen sahaya çağırdı.

Can Uzun'dan tarihe geçen transfer: Rekor bonservis bedeli Can Uzun'dan tarihe geçen transfer: Rekor bonservis bedeli Haberi Görüntüle

SAĞLIK DURUMU VE İKİNCİ YARI

36 yaşındaki hakeme ilk müdahale sahada yapıldıktan sonra, Panjoj'un maçın ikinci yarısına devam edemeyeceği açıklandı. Sıcaklık ve nem oranının yüksek olması nedeniyle, Panjoj'un sıcak çarpması geçirmiş olabileceği belirtiliyor. Ancak CONMEBOL'dan konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık! Edin Dzeko iki yıllık teklifi kabul etti Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık! Edin Dzeko iki yıllık teklifi kabul etti Haberi Görüntüle

SICAK ÇARPMASI İHTİMALİ

Olayın ardından yapılan değerlendirmelerde, yüksek sıcaklık ve nem oranlarının Panjoj'un baygınlık geçirmesine neden olmuş olabileceği ifade edildi. Bu tür durumların, özellikle sıcak ve nemli hava koşullarında oynanan maçlarda hakemler ve oyuncular için ciddi riskler oluşturabileceği vurgulandı.

İtalyanlar transferi duyurdu:: Nicolo Zaniolo'nun yeni adresi belli oldu İtalyanlar transferi duyurdu:: Nicolo Zaniolo'nun yeni adresi belli oldu Haberi Görüntüle

CONMEBOL'DAN AÇIKLAMA BEKLENİYOR

CONMEBOL'un, yaşanan olayla ilgili resmi bir açıklama yapması ve benzer durumların önüne geçilmesi için gerekli tedbirlerin alınması bekleniyor. Turnuvanın sağlıklı bir şekilde devam edebilmesi adına, organizasyon yetkililerinin hava koşullarını dikkate alarak önlem alması büyük önem taşıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading