Yandex Metrica

UEFA kadro bildiriminde son gün ne zaman? İşte temsilcilerimizin son durumları...

UEFA kadro bildiriminde son gün ne zaman? İşte temsilcilerimizin son durumları...

2024-2025 sezonunda UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde yer alacak Türk takımlarının kadro bildirimleri için son saat yaklaşıyor. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Başakşehir’in kadrolarında hangi isimler olacak?

Spor

03.09.2024, 17:49

Türkiye’de yaz transfer sezonu 13 Eylül'de sona ererken, gözler UEFA’ya verilecek kadrolara çevrildi. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Başakşehir’in yer aldığı Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nde mücadele edecek takımlarımız, kadrolarını belirlenen tarihe kadar UEFA'ya bildirmek zorunda. Peki, UEFA kadro bildirimi ne zaman sona eriyor? İşte detaylar…

Takımlarımızın Avrupa sahnesindeki mücadelesi için geri sayım başladı. UEFA kadro bildirimlerinin son tarihine saatler kala, temsilcilerimiz son hamlelerini yapıyor. Türk futbolu adına büyük önem taşıyan bu süreçte, hangi oyuncuların kadroda yer alacağı merakla bekleniyor. Transfer sezonu kapanmadan önce UEFA’ya bildirilecek isimler, Avrupa arenasında Türkiye'yi temsil edecek.

Galatasaray'da hesaplara bloke konuldu! Futbolcular isyan bayraklarını çekmek üzere! Galatasaray'da hesaplara bloke konuldu! Futbolcular isyan bayraklarını çekmek üzere! Haberi Görüntüle

UEFA KADRO BİLDİRİMİ İÇİN SON TARİH NE ZAMAN?

UEFA tarafından açıklanan bilgiye göre, Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nde yer alacak takımlar, kadrolarını en geç 3 Eylül’ü 4 Eylül’e bağlayan gece saat 01.00’e kadar UEFA'ya bildirmelidir. Bu tarihten sonra yapılan transferler, UEFA organizasyonlarında forma giyemeyecek.

Yaz transfer sezonunun sona ermesiyle birlikte takımlar, kadrolarını kesinleştirmek ve UEFA’ya bildirmek için son hazırlıklarını yapıyor. Türk takımları için transfer dönemi 13 Eylül’de kapanacak ancak bu tarihten önce UEFA’ya gönderilen kadrolar, Avrupa'daki mücadelelerde geçerli olacak.

Fenerbahçe transferi açıkladı: Genç futbolcu Belçika ekibine kiralandı Fenerbahçe transferi açıkladı: Genç futbolcu Belçika ekibine kiralandı Haberi Görüntüle

YAZ TRANSFER SEZONU NE ZAMAN BİTİYOR?

Türkiye’de yaz transfer sezonu 13 Eylül’de sona erecek. Ancak Avrupa’nın büyük liglerinde transfer dönemi 30 Ağustos itibarıyla tamamlandı. İtalya, İspanya, Almanya, Fransa gibi ülkelerde transfer sezonu kapanmış durumda. Hollanda ve Portekiz’de 2 Eylül, Belçika’da 6 Eylül, Yunanistan'da 11 Eylül, Rusya’da ise 12 Eylül tarihine kadar transfer işlemleri devam edecek.

Süper Lig ekiplerine UEFA'dan MEN cezası gelebilir! Beşiktaş, Trabzonspor ve Başakşehir ceza alacak mı? Süper Lig ekiplerine UEFA'dan MEN cezası gelebilir! Beşiktaş, Trabzonspor ve... Haberi Görüntüle

TAKIMLARIMIZIN UEFA KADROLARINDA KİMLER VAR?

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Başakşehir, yeni transferlerle güçlendirdikleri kadrolarını UEFA'ya bildirmeye hazırlanıyor. İşte takımlarımızın Avrupa’da sahaya çıkması beklenen yeni transfer edilen isimleri:

Galatasaray:

Victor Osimhen, İsmail Jakobs, Gabriel Sara, Elias Jelert, Michy Batshuayi

Fenerbahçe:

Youssef En-Nesyri, Çağlar Söyüncü, Allan Saint Maximin, Oğuz Aydın, Sofyan Amrabat, Levent Mercan, Cenk Tosun

Beşiktaş:

Felix Uduokhai, Cher Ndour, Rafa Silva, Gabriel Paulista, Ciro Immobile, Can Keleş, Emirhan Topçu

Başakşehir:

Jerome Opoku, Ousseynou Ba, Miguel Crespo, Matchoi Djalo, Berat Özdemir

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading