Yandex Metrica

UEFA'dan Fenerbahçe'ye disiplin cezası!

UEFA'dan Fenerbahçe'ye disiplin cezası!

Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu rövanş maçında Lille karşısında yaşanan olaylar nedeniyle UEFA tarafından kısmi seyircisiz oynama cezası aldı. Ceza, 1 yıl ertelemeli olarak uygulanacak.

Spor

23.08.2024, 17:15

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu'nda Fransa'nın Lille takımıyla karşılaşan Fenerbahçe, Kadıköy'de oynanan rövanş maçında yaşanan olaylar nedeniyle disiplin cezasına çarptırıldı. İlk maçta Fransa'da 2-1 mağlup olan sarı-lacivertliler, Kadıköy'deki rövanşta 1-1 berabere kalarak Devler Ligi'ne veda etmişti. Ancak karşılaşmanın bir bölümünde kale arkası tribünlerinden sahaya yabancı maddelerin atılması, UEFA'nın dikkatinden kaçmadı.

Onuachu Trabzonspor'a gelecek mi? Şenol Güneş'ten merak edilen soruya yanıt Onuachu Trabzonspor'a gelecek mi? Şenol Güneş'ten merak edilen soruya yanıt Haberi Görüntüle

UEFA'DAN 1 YIL ERTELEMELİ KISMİ SEYİRCİSİZ OYNAMA KARARI

UEFA, yaşanan olaylarla ilgili disiplin soruşturmasını tamamlayarak Fenerbahçe'ye ceza verdi. Yapılan resmi açıklamada, sarı-lacivertli kulübe sahaya atılan yabancı maddeler sebebiyle 1 yıl ertelemeli olmak üzere kısmi seyircisiz oynama cezası verildiği belirtildi. Bu ceza Fenerbahçe'nin Avrupa'da oynayacağı gelecek maçlarda benzer olayların tekrarlanması halinde devreye girecek.

Bu ceza Fenerbahçe'nin Avrupa arenasındaki performansını doğrudan etkilemese de, kulüp ve taraftarlar için önemli bir uyarı niteliğinde. Taraftarların sahadaki davranışlarının, kulübün gelecekteki maçlarda seyirci desteğinden yoksun kalmaması adına büyük önem taşıdığı bir kez daha gözler önüne serildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading