UEFA'dan Halil Umut Meler’e prestijli görev! Hangi maçta görev alacak?

UEFA'dan Halil Umut Meler’e prestijli görev! Hangi maçta görev alacak?

FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler, İsviçre ile Danimarka arasında oynanacak UEFA Uluslar A Ligi karşılaşmasını yönetecek. Müsabaka, İsviçre'nin St. Gallen şehrindeki Arena St. Gallen Stadyumu'nda saat 20.45'te başlayacak.

Spor

13.10.2024, 18:58

Halil Umut Meler Avrupa'nın en prestijli organizasyonlarından biri olan UEFA Uluslar A Ligi'nde görev alacak. FIFA kokartlı deneyimli hakem Meler, İsviçre ile Danimarka arasındaki mücadelede düdük çalacak.

MELER'E BÜYÜK GÖREV 

St. Gallen şehrindeki Kybunpark Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma, Türkiye saati ile 21.45’te başlayacak. Meler’in yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve İbrahim Çağlar Uyarcan yapacakken, dördüncü hakem olarak Arda Kardeşler görev alacak. Ayrıca, İtalya Futbol Federasyonu'ndan Gianluca Aureliano VAR hakemi, Daniele Doveri ise AVAR hakemi olarak maçta yer alacak.

HAKEM KARARLARI MERAKLA BEKLENİYOR

Bu maç, Halil Umut Meler'in uluslararası düzeydeki deneyimi ve yeteneklerini sergileyebileceği önemli bir fırsat olacak. Maçın sonucunun yanı sıra, hakem kararlarının da merakla izleneceği bir mücadele olması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading