UEFA'dan Türk futbolcuya soruşturma: Suçu 'Filistin'e özgürlük' demek

UEFA'dan Türk futbolcuya soruşturma: Suçu 'Filistin'e özgürlük' demek

UEFA, Danimarka liginde Midtjylland forması giyen Türk futbolcu Aral Şimşir hakkında UEFA Avrupa Ligi'nde İsrail'in Maccabi Tel Aviv takımıyla oynanan maçta "Filistin'e Özgürlük" diye bağırdığı için disiplin soruşturması başlattı.

Spor

27.10.2024, 01:52

UEFA bir kez daha ikiyüzlülüğünü gösterdi. Gazze'de ve Lübnan'da kana doymayan, işlediği cinayetlerle bölgeyi kan deryasına çeviren İsrail, korunmaya devam ediyor. Normal şartlarda UEFA başta olmak üzere hiçbir organizasyonda yer almaması gereken İsrail takımları hakkında henüz alınabilmiş bir karar yok. Ne FIFA ne de UEFA bu konuda bir adım attı. Oysa Ukrayna'yla savaşa girdiği için Rus kulüpleri tüm organizasyonlardan men edilmişti.

Okan hoca kararını verdi! Hakim Ziyech'e yeni görev: Hangi bölgede oynayacak? Okan hoca kararını verdi! Hakim Ziyech'e yeni görev: Hangi bölgede ... Haberi Görüntüle

ÇİFTE STANDARDIN SON ÖRNEĞİ

Çifte standardın son örneğini bir Türk futbolcu yaşadı. UEFA, Danimarka liginde Midtjylland forması giyen Türk futbolcu Aral Şimşir hakkında UEFA Avrupa Ligi'nde İsrail'in Maccabi Tel Aviv takımıyla oynanan maçta "Filistin'e Özgürlük" diye bağırdığı için disiplin soruşturması başlattı. Türk futbolcunun ayrıca tünelde Maccabili oyuncularının saldırısına uğradığı belirtiliyor. 

Acun Ilıcalı Mourinho'yu uyardı: 'Biz geçen sene bu rakipleri yeniyorduk' Acun Ilıcalı Mourinho'yu uyardı: 'Biz geçen sene bu rakipleri yeniyorduk' Haberi Görüntüle

MERİH DEMİRAL'A DA SİYASİ CEZA VERİLMİŞTİ

UEFA Disiplin Kurulu, 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) son 16 turunda oynanan Avusturya maçındaki bozkurt hareketi nedeniyle milli futbolcu Merih Demiral'a 2 maç ceza verdi. UEFA'dan yapılan açıklamada, spor etkinliklerinde sportif olmayan nitelikteki davranışlar sergilediği, futbol sporunun itibarını zedelediği ve genel davranış ilkelerine aykırı davrandığı gerekçesiyle Merih Demiral'a iki maçtan men cezası verildiği belirtilmişti.

Bursaspor Kütahyaspor maçı ne zaman, şifresiz hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor Kütahyaspor maçı ne zaman, şifresiz hangi kanalda, saat kaçta? Haberi Görüntüle

ARAL ŞİMŞİR KİMDİR?

19 Haziran 2022 Koge doğumlu kanat oyuncusu, Danşmarka U-16, U-17, U-18 ve U-19'da forma giydi ancak milli takım tercihini Türkiye'den yana kullandı. Türkiye U-21 takımıyla 7 maça çıkan 22 yaşındaki futbolcuyla transfer döneminde Trabzonspor ilgilenmişti. Asıl mevkisi sol kanat olan genç futbolcu, santrafor ve sağ kanatta da oynayabiliyor. 1,5 milyon avro piyasa değeri olan futbolcunun kulübüyle 2028 yıLına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading