Yandex Metrica

Sitede Ara

UEFA'nın skandal Merih Demiral raporu ortaya çıktı: Bakın kaç maç ceza isteniyor

Avusturya'yı 2 golle yıktıktan sonra bozkurt işareti yapan Merih Demiral'a UEFA tarafından disiplin soruşturması başlatılmıştı. UEFA, Merih Demiral için İsviçreli müfettiş görevlendirirken skandal rapor ortaya çıktı.

Spor

05.07.2024, 10:33

EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası son 16 turu maçında Avusturya’yı Merih Demiral’ın 1. ve 59. dakikalarda attığı gollerle 2-1 mağlup eden millilerimiz çeyrek finale yükseldi. Ay-yıldızlı ekibimiz, 6 Temmuz Cumartesi akşamı Berlin'de Hollanda ile karşılaşacak. Avusturya'ya iki gol atan Merih Demiral, gol sevinci ile geceye damgasını vurdu.

2024 Avrupa Şampiyonası son 16 turunda Avusturya'yı 2-1 yenen A Milli Futbol Takımı'nın iki golünü de kaydeden Merih Demiral, bozkurt işareti yaptı.

Fenomen köpekten skor tahmini! Avusturya - Türkiye maçını bilmişti Fenomen köpekten skor tahmini! Avusturya - Türkiye maçını bilmişti Haberi Görüntüle

''YAPTIĞIMDAN DOLAYI ÇOK MUTLUYUM''

Merih Demiral, maçın ardından gol sevincine ilişkin açıklama yaptı. Milli futbolcu açıklamasında ''Bir gol sevinci vardı aklımda onu yaptım, Türklükle alakalı. Türk olduğum için çok gurur duyuyorum, o yüzden golden sonra onu iliklerime kadar hissetim. Öyle bir şey yapmak istedim, yaptığımdan dolayı çok da mutluyum.'' dedi.

Arda Güler, Real Madrid'den gidiyor mu? EURO 2024'teki başarılı performansı sonrası... Arda Güler, Real Madrid'den gidiyor mu? EURO 2024'teki başarılı performansı... Haberi Görüntüle

UEFA'DAN MERİH DEMİRAL'A SORUŞTURMA

UEFA, milli futbolcu Merih Demiral hakkında soruşturma başlattı. UEFA'dan yapılan açıklamada, "Avusturya ile Türkiye arasında, 2 Temmuz 2024 tarihinde Almanya'nın Leipzig kentinde oynanan 2024 Avrupa Şampiyonası son 16 turu maçında, Türkiye Futbol Federasyonu oyuncusu Merih Demiral'ın uygunsuz davranışlarda bulunduğu iddiasıyla ilgili UEFA Disiplin Yönetmeliği'nin 31(4) maddesi uyarınca soruşturma açılmıştır." ifadelerine yer verildi.

Montella'dan ilk 11 kararı: Arda Güler oynayacak mı? Montella'dan ilk 11 kararı: Arda Güler oynayacak mı? Haberi Görüntüle

2 MAÇ MEN CEZASI TALEBİ

Milliyet'in haberine göre; UEFA tarafından disiplin soruşturulması başlatılan hareketle ilgili istenen ceza da belli olurken UEFA'nın skandal rapor ortaya çıktı. Merih Demiral’ın iddia edilen uygunsuz davranışları nedeniyle UEFA Disiplin Yönetmeliği’nin 31(4) maddesi uyarınca soruşturma açan UEFA, konuyla ilgili olarak İsviçreli disiplin müfettişini görevlendirdi. İsviçreli müfettişin, milli futbolcumuz için 2 maç men cezası talebinde bulunduğu ifade edildi.

Alex de Souza, Antalyaspor'daki ilk startı verdi! Alex de Souza, Antalyaspor'daki ilk startı verdi! Haberi Görüntüle

MERİH DEMİRAL UEFA'YA SAVUNMA YAPACAK

Milli futbolcu Merih Demiral, bu konuyla ilgili en geç bugün öğlen saatlerine kadar UEFA’ya savunmasını verecek. Merih Demiral’ın yapacağı savunmanın ardından ceza alıp almayacağı netlik kazanacak.

Montella ile görüntüleri olay olmuştu! TFF'den Arda Güler açıklaması Montella ile görüntüleri olay olmuştu! TFF'den Arda Güler açıklaması Haberi Görüntüle

TFF'DEN YALANLAMA

Öte yandan Almanların yüksek tirajlı gazetesi Bild, manipülasyona imza attı. Bild, Merih Demiral'a 2 maçtan men cezası verildiğini açıkladı. Bilinçli bir şekilde servis edilen haber kısa sürede sosyal medyada yayıldı ve infiale yol açtı. TFF, jet hızıyla Almanların haberini yalanladı.

TFF'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Bild Gazetesi kaynak gösterilerek, 'Merih Demiral’a UEFA tarafından 2 maç ceza verildi' şeklinde yayınlanan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Yarın sabaha kadar savunma süremiz bulunmaktadır."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading