Yandex Metrica

Ünlü yorumcudan Galatasaraylı yıldıza övgü: Sen ne yiyorsun, ne içiyorsun?

Ünlü yorumcudan Galatasaraylı yıldıza övgü: Sen ne yiyorsun, ne içiyorsun?

Eski milli futbolcu ve yorumcu Tümer Metin, Galatasaray'ın PAOK'u 3-1 mağlup ettiği müsabakayı yorumlarken Lucas Toreiara'dan övgüyle bahsetti.

Spor

26.09.2024, 14:34

Eski milli futbolcu ve yorumcu Tümer Metin, Asist Analiz adlı youtube kanalında Galatasaray'ın PAOK'u 3-1 mağlup ettiği maçı değerlendirdi. Ünlü yorumcu, Galatasaraylı yıldızın performansını öve öve bitiremedi.

Oyunun belli anlarında sıkıntı yaşasa da Galatasaray'ın iyi bir performans sergilediğinin altını çizen Tümer Metin, "Galatasaray derbiden sonra UEFA Avrupa Ligi'nde de iyi başladı. Fenerbahçe, PAOK'a göre daha fazla müsaade etti mesela Galatasaray'a" ifadelerini kullandı.

Icardi derbide oynayacak mı? Fenerbahçelilere gün doğdu! Okan Buruk açıkladı! Icardi derbide oynayacak mı? Fenerbahçelilere gün doğdu! Okan Buruk açıkladı! Haberi Görüntüle

''MERTENS'TEN 20 DAKİKADA DA VERİM ALABİLİRSİN''

Kerem Demirbay'ın PAOK maçına ilk 11'de başlamasını beklediğini belirten Tümer Metin, "Okan Buruk, Sara'yı öne atıp Kerem Demirbay'ı oynatabilirdi. Mertens'ten 20 dakikada da verim alabilirsin" dedi.

Yunus Akgün'ün Benfica'ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu'nun ardından 3 haftadır üstüne koyarak ilerlediğini ve iyi bir performan sergilediğini belirten ünlü yorumcu, "Yunus Akgün beni heyecanlandıran repertuvarlara sahip oyunculardan biri. Teknik direktör olsam böyle bir oyuncum olsun isterim" şeklinde konuştu.

Dursun Özbek'ten TFF'nin hakem atamasına sert tepki: Başka hakem bulamadınız mı? İnadına o hakemi atadınız Dursun Özbek'ten TFF'nin hakem atamasına sert tepki: Başka hakem bulamadınız... Haberi Görüntüle

''DAVINSON SANCHEZ, ABDULKERİM'İ RAHATLATIYOR''

Davinson Sanchez'in savunma güven veren bir oyuncu olduğuna dikkat çeken Tümer Metin, "Galatasaray ön alan baskısı yapmak istiyorsa Davinson Sanchez ile oynamak zorunda. Victor Nelsson ile yapamıyorsunuz bunu. Hem öne çıkışta Abdülkerim'i rahatlatan hem de orta sahayı çok geri koşmadan ilk reaksiyona yardımcı olan bir stoper yapısı. Bugün de çok iyi oynayanlardan birisi oldu" sözlerini sarf etti.

Batshuayi'nin sözleri Fenerbahçelileri delirtecek! Yıldız futbolcudan derbi sözleri... Batshuayi'nin sözleri Fenerbahçelileri delirtecek! Yıldız futbolcudan derbi sözleri... Haberi Görüntüle

''SEN NE YİYİYORSUN İÇİYORSUN?''

Galatasaray'ın orta sahadaki dinamosu Lucas Torreira'dan övgüyle bahseden Tümer Metin, şunları kaydetti;

"Lucas Torreira ne yiyorsun ne içiyorsun? Fiziki kalite müthiş, oyun aklı müthiş. Bir takım, büyük takım hüviyetinde oynayacaksa 6 numarası önemli. Baskı altında oynayabilen, rahatlatabilen bir oyuncuya ihtiyacın var. Hem serviste var hem dönende var hem pas arasında var"

''KAAN AYHAN 3 POZİSYONDA GÖZÜ KAPALI OYNAR''

Kaan Ayhan tarzı futbolcuların teknik adamların elini güçlendirdiğinden belirten Tümer Metin, "Kaan Ayhan 3 pozisyonu gözü kapalı oynar. Takım arkadaşı sevmez bu tip oyuncuları. Mesela şimdi ben orta saha oyuncusu olarak dakika bekliyorum, sıra bana gelecek ama hoca orada Kaan Ayhan'ı oynatıyor. Jelert diyordur ki ben yeni transferim, sağ bekim neden oynamıyorum" dedi.

Tümer Metin son olarak PAOK maçı performansının Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ni kazanmasına yetmeyeceğini söyleyerek sözlerini noktaladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

1

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading