Yandex Metrica

Ünlü yorumdan Mourinho'ya bombardıman: Bunun için mi Fenerbahçe'ye geldin?

Ünlü yorumdan Mourinho'ya bombardıman: Bunun için mi Fenerbahçe'ye geldin?

Eski milli futbolcu ve ünlü yorumcu Nihat Kahveci, Fenerbahçe'nin Union SG galibiyetini Kontraspor'da değerlendirirken teknik direktör Jose Mouirnho'yu yerden yere vurdu.

Spor

27.09.2024, 09:56

Fenerbahçe ise Belçika'nın Union Saint Gilloise takımını 2-1 mağlup etti. Sarı-Lacivertli ekibin gollerini Çağlar Söyüncü ve 82. dakikada kendi kalesine Burges attı. Belçika temsilcisinin tek golünü ise 90+3'te Ross Sykes kaydetti. UEFA Avrupa Ligi'ne galibiyetle başlayan Fenerbahçe, turnuvadaki ikinci maçında 3 Ekim Perşembe günü Hollanda temsilcisi Twente'ye konuk olacak.

Eski milli futbolcu ve ünlü yorumcu Nihat Kahveci, Fenerbahçe'nin Union SG galibiyetini Kontraspor'da değerlendirdi.

Süper Lig'de bir ayrılık daha! Teknik direktör görevinden ayrıldı... Süper Lig'de bir ayrılık daha! Teknik direktör görevinden ayrıldı... Haberi Görüntüle

''ALLAH, FENERBAHÇE TARARFTARINA SABIR VERSİN''

Fenerbahçe'nin ilk yarıda çok kötü bir performans sergilediğini belirten Nihat Kahveci, "Allah, Fenerbahçe taraftarına sabır versin. Ben izlerken yoruldum. İçeride oynuyorsun, reaksiyon bekliyorsun rakip seni boğuyor" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'yi ipten alan ismin Dominik Livakovic olduğuna dikkat çeken ünlü yorumcu, "Ben buradan yöneteyim, Fenerbahçe'yi daha iyi yönetirim" diyerek Jose Mourinho'yu eleştirdi.

En-Nesyri'ye yapılan faulde kırmızı kart kararının doğru olduğunu belirten Nihat Kahveci, Cengiz Ünder ve Mert Müldür'ün performanslarını eleştirdi. Ünlü yorumcu, Fenerbahçe'nin bu kadar kötü oynamasına rağmen kazanmasının başarı olduğunu kaydetti.

İngiliz devinden Arda Güler için çılgın rakam! Real Madrid kararını açıkladı İngiliz devinden Arda Güler için çılgın rakam! Real Madrid kararını... Haberi Görüntüle

''SİNİRDEN PANCAR GİBİ OLDUM''

Jose Mourinho'yu yerden yere vuran Nihat Kahveci'nin "Bu futbolu oynatmak için mi geldin Mourinho? Ben çıldırıyorum, Fenerbahçelileri düşünemiyorum. Sinirden pancar gibi oldum. Bu kadar sinirlendiğim bir maç izlemedim" dedi.

Acun Ilıcalı'nın Galatasaray derbisi sonrası yaptığı istatistik açıklamasına değinen Nihat Kahveci, "Şu maçın istatistiklerini Acun Ilıcalı'ya yollayalım, maç sonu açıklamasını yapsın. "İstatistiklerde çok öndeydik ve 2-1 kazandık" desin. Rakibin gol beklentisine bak bir de. Al sana istatistik" sözlerini sarf etti.

Derbi göndermesi yapan Ergin Ataman, Fenerbahçe'den özür diledi Derbi göndermesi yapan Ergin Ataman, Fenerbahçe'den özür diledi Haberi Görüntüle

''KAÇ MAÇTIR FELAKET''

Nihat Kahveci son olarak eleştiri oklarını Youssef En-Nesyri'ye yöneltti ve şunları aktardı;

"Youssef En-Nesyri, şu an yarı fiyatına geri verseler, kazancın olur derim. Ne katkısı var? Kaç maçtır performansı felaket. 20 milyon euroluk topçu diyoruz ama bu katkı olmaz. Osimhen de henüz gol atmadı ama her şeyin içinde kıyas olmaz."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading