Valencia - Barcelona maçı bugün mü, ne zaman? Valencia - Barcelona saat kaçta, hangi kanalda?

Valencia - Barcelona maçı bugün mü, ne zaman? Valencia - Barcelona saat kaçta, hangi kanalda?

La Liga'da kıyasıya rekabet sürüyor. Valencia ile Barcelona takımları kıyasıya bir mücadeleye sahne olacak. Futbolseverler, bu karşılaşma ile ilgili tüm detayları merakla bekliyor, özellikle de maçın yayın bilgilerini araştırıyorlar. Peki Valencia - Barcelona maçı bugün mü, ne zaman? Valencia - Barcelona saat kaçta, hangi kanalda?

Spor

23.01.2024, 21:50

La Liga'daki heyecan, Valencia ve Barcelona arasında gerçekleşecek mücadele ile devam ediyor. Futbolseverler, bu önemli karşılaşmanın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri gibi detayları büyük bir merakla bekliyor; bu bilgileri arama motorlarında araştırarak öğrenmeye çalışıyorlar. Peki Valencia - Barcelona maçı bugün mü, ne zaman? Valencia - Barcelona saat kaçta, hangi kanalda?

Beykoz'da Serhat Akın'a yapılan silahlı saldırının soruşturması tamamladı! Dava hangi mahkemeye taşındı? Beykoz'da Serhat Akın'a yapılan silahlı saldırının soruşturması tamamladı! Dava hangi... Haberi Görüntüle

VALENCİA - BARCELONA MAÇI BUGÜN MÜ, NE ZAMAN?

La Liga'da büyük bir heyecanla beklenen Valencia ile Barcelona arasındaki maç, 16 Aralık Cumartesi günü oynanacak. saat 23.00'te S Sport ve S Sport Plus kanallarında canlı olarak yayınlanacak.

Galatasaray'da Antalyaspor maçı öncesi şok: Üç oyuncu kafilede yok! Galatasaray'da Antalyaspor maçı öncesi şok: Üç oyuncu kafilede yok! Haberi Görüntüle

VALENCİA - BARELONA SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Valencia - Barcelona maçı saat 23.00'te S Sport ve S Sport Plus kanallarında canlı olarak yayınlanacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading