Yandex Metrica

Van Bronckhorst köşeye çekip açıkladı: Jean Onana ile tamam mı, devam mı?

Van Bronckhorst köşeye çekip açıkladı: Jean Onana ile tamam mı, devam mı?

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, Jean Onana'ya takımda kalması yönünde kararını iletti. Kamerunlu futbolcu, yeni sezonda siyah beyazlı ekibin orta sahasında önemli bir rol üstlenecek.

Spor

13.08.2024, 18:43

Beşiktaş'ta geleceği merak konusu olan Jean Onana'nın durumu netleşti. Siyah beyazlı takımın Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, geçtiğimiz sezon performansından memnun kalınmayan ve Marsilya'ya kiralık olarak gönderilen Kamerunlu futbolcuyla ilgili kararını verdi.

Yabancı oyuncu kuralı değişti mi? TFF yabancı kuralı için ne kadar verdi? Yabancı oyuncu kuralı değişti mi? TFF yabancı kuralı için ne... Haberi Görüntüle

PERFORMANSI İLE TATMİN ETTİ

Fransız basınında yer alan haberlere göre, van Bronckhorst, Slovenya kampı sırasında Jean Onana'yı yakından izledi ve oyuncunun performansından tatmin oldu. Foot Mercato'nun haberine göre, Hollandalı teknik adam, Onana'ya takımda kalmasını istediğini bizzat iletti.

Jean Onana, Beşiktaş'ın Galatasaray'ı 5-0 yendiği Süper Kupa maçında ve Süper Lig'in ilk haftasında Samsunspor karşısında sonradan oyuna dahil olarak toplamda 41 dakika sahada kaldı. Bu maçlardaki performansıyla dikkat çeken 24 yaşındaki orta saha oyuncusu, van Bronckhorst'a orta saha için güvenilir bir alternatif olduğunu kanıtladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading