Yandex Metrica

Ve açıklama geldi! Barış Alper Yılmaz, Liverpool'a...

Ve açıklama geldi! Barış Alper Yılmaz, Liverpool'a...

Galatasaray'da başarılı bir sezon geçiren ve EURO 2024'te sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Barış Alper Yılmaz, Avrupa'nın dev kulüplerinin radarına girdi. Son olarak İtalyan basınında çıkan haberlerde, Liverpool'un Galatasaray'ın genç yıldızıyla ilgilendiği belirtildi.

Spor

20.07.2024, 16:21

EURO 2024'te A Millî Takım formasıyla Hollanda'ya karşı oynadığı maçta Virgil van Dijk'a zor anlar yaşatan Barış Alper Yılmaz, Avrupa basınında geniş yankı uyandırdı. İtalyan gazeteci Nico Schira'ya göre, İngiliz devi Liverpool, 24 yaşındaki oyuncuyla ilgilenen kulüpler arasında.

Süper Lig devlerinin peşinde koştuğu Anderson Talisca transferi için karar çıkrı Süper Lig devlerinin peşinde koştuğu Anderson Talisca transferi için karar... Haberi Görüntüle

PİYASA DEĞERİ YÜKSLDİ

EURO 2024 sonrası Transfermarkt verilerine göre Barış Alper Yılmaz'ın piyasa değeri 3 milyon euro artarak 20 milyon euroya ulaştı. Arsenal ve Tottenham'ın da ilgilendiği oyuncu için Liverpool devreye girdi. Halen İngiltere'de olduğu belirtilen Barış Alper Yılmaz'ın Liverpool, Arsenal ve Tottenham ile görüşmeler gerçekleştireceği bildirildi.

Formula 1 Hollanda Grand Prix'si ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Formula 1'de puan durumu... Formula 1 Hollanda Grand Prix'si ne zaman, saat kaçta, hangi... Haberi Görüntüle

VAN DIJK'IN ÖVGÜLERİ

Hollanda'nın ve Liverpool'un ünlü stoperi Virgil van Dijk, Barış Alper Yılmaz hakkında övgü dolu sözler sarf etti. Van Dijk, Hollanda-Türkiye maçının ardından, "Barış Alper Yılmaz sürekli koşuyordu. Ele avuca sığmaz şekilde koşuyordu. Her savunmacı için zordur. Bizi çok zorladı. Gol atamadı ama eğer bir şekilde onu tasvir edecek olursak, gerçekten önemli bir oyuncu." ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'a kötü haber! Paul Onuachu transferinde Süper Lig'den rakip çıktı Trabzonspor'a kötü haber! Paul Onuachu transferinde Süper Lig'den rakip çıktı Haberi Görüntüle

MARCA'NIN 11'NE SEÇİLDİ

İspanyol gazetesi Marca, EURO 2024'te sürpriz performans sergileyen oyunculardan oluşan bir ilk 11 belirledi. Bu listede Barış Alper Yılmaz, Arda Güler ve Ferdi Kadıoğlu da yer aldı.

Göztepe'den flaş itiraz! Fenerbahçe maçı için verilen cezalar... Göztepe'den flaş itiraz! Fenerbahçe maçı için verilen cezalar... Haberi Görüntüle

GEÇEN SEZON PERFORMANSI

Barış Alper Yılmaz, geçen sezon Galatasaray formasıyla 55 maça çıktı. Bu karşılaşmalarda 7 gol atıp 12 asist yaparak toplamda 19 gole direkt katkı sağladı.

Medina ile anlaşma tamam! Fenerbahçe, Boca Juniors'a yeni teklif yaptı Medina ile anlaşma tamam! Fenerbahçe, Boca Juniors'a yeni teklif yaptı Haberi Görüntüle

TRANSFER İDDİALARI VE GÖRÜŞMELER

Son dakika transfer gelişmelerine göre Barış Alper Yılmaz, Liverpool ile görüşme halinde. Londra'da bulunan oyuncunun, Liverpool'un yanı sıra Arsenal ve Tottenham ile de görüşeceği belirtildi. Ayrıca Manchester United, Aston Villa, Bournemouth ve Brighton gibi diğer Premier Lig ekiplerinin de genç oyuncuyla ilgilendiği kaydedildi.

24 yaşındaki yetenekli futbolcunun EURO 2024'te gol veya asist üretememiş olmasına rağmen sergilediği performans, birçok Avrupa devinin dikkatini çekmiş durumda. Transfer süreci merakla beklenen Barış Alper Yılmaz, Galatasaray'ın yanı sıra Türk futbolunu da gururlandıracak bir adım atmaya hazırlanıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading