Yandex Metrica

Ve Adam resmen Danimarka'da

Ve Adam resmen Danimarka'da

Antalyaspor'da başarılı bir sezon geçiren Adam Buksa'nın yeni takımı Danimarka temsilcisi Midtjylland oldu. Polonyalı golcü, 4 yıllık sözleşmeye imza attı.

Spor

11.07.2024, 10:48

Antalyaspor'da kiralık olarak geçirdiği sezonun ardından Lens'e dönen Adam Buksa, yeni bir maceraya yelken açtı. Danimarka ekiplerinden Midtjylland, Buksa'nın transferini resmen duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, Polonyalı golcü ile 4 yıllık bir sözleşme imzalandığı belirtildi.

Bellingham'dan milli sporcu Sümeyye Boyacı paylaşımı viral oldu Bellingham'dan milli sporcu Sümeyye Boyacı paylaşımı viral oldu Haberi Görüntüle

TRANSFER DETAYLARI

Midtjylland, Adam Buksa için Lens'e 4 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. Bu transfer Danimarka ekibinin kadrosunu güçlendirme hedeflerinin bir parçası olarak dikkat çekti.

Memphis Depay tamam! Şenol Güneş istedi yönetim bitirdi: Süper yıldız 3 yıllık sözleşmeye imza atacak Memphis Depay tamam! Şenol Güneş istedi yönetim bitirdi: Süper yıldız... Haberi Görüntüle

ADAM BUKSA'NIN ANTALYASPOR PERFORMANSI

27 yaşındaki forvet, Antalyaspor'da kiralık olarak geçirdiği sezonda Süper Lig'de önemli bir performans sergiledi. Çıktığı 33 maçta 16 gol ve 2 asistlik bir katkı sağlayan Buksa, takımının hücum hattında etkili bir rol oynadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading