Yandex Metrica

Ve Di Maria düğümü çözüldü! Beşiktaş'a transfer kararını verdi

Ve Di Maria düğümü çözüldü! Beşiktaş'a transfer kararını verdi

Beşiktaş, Arjantinli Süperstar Angel Di Maria için flaş bir adım atarak yıldız futbolcuya 2 yıllık sözleşme teklif etmesinin ardından transfer sürecinde flaş bir gelişme meydana geldi. Angel Di Maria kararını verdi yönünde iddialar gündeme bomba gibi düştü.

Spor

09.07.2024, 17:33

Transfer dönemine hızlı bir giriş yapan Beşiktaş, uzun süredir Angel Di Maria ile anılıyordu. Ancak Arjantinli yıldızın, siyah-beyazlıların teklifini geri çevirdiği ve yeni takımını seçtiği öğrenildi.

Galatasaray 2024-2025 Süper Lig fikstürü | Hangi takımlarla maç yapacak? Derbi tarihleri ne zaman? Galatasaray 2024-2025 Süper Lig fikstürü | Hangi takımlarla maç yapacak?... Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ'IN TEKLİFİ

Radio Continental'de yer alan habere göre, Beşiktaş Angel Di Maria'ya 2 yıllık sözleşme teklif etti. Siyah-beyazlıların bu teklifi, transfer dönemi boyunca büyük ilgi uyandırdı ve taraftarlar arasında heyecan yarattı.

Suarez ipten aldı! Copa America'nın üçüncüsü Uruguay oldu Suarez ipten aldı! Copa America'nın üçüncüsü Uruguay oldu Haberi Görüntüle

TEKLİFİ REDDETTİ

Ancak, Arjantinli yıldız Di Maria, Beşiktaş'ın bu teklifini reddetti. 36 yaşındaki oyuncunun, kariyerine Avrupa dışında devam etmeyi tercih ettiği belirtildi.

Haberde, Di Maria'nın Arjantin Ligi ekiplerinden Rosario Central'den gelen teklifi kabul ettiği ifade edildi. Arjantinli yıldızın, ülkesinin takımıyla kariyerinin son dönemini geçirme kararı aldığı belirtildi.

TFF seçiminde ortalık karıştı! İbrahim Hacıosmanoğlu yerinden kalktı ve... TFF seçiminde ortalık karıştı! İbrahim Hacıosmanoğlu yerinden kalktı ve... Haberi Görüntüle

GEÇTİĞİMİZ SEZON PERFORMANSI

Angel Di Maria, geride bıraktığımız sezon Benfica formasıyla 50 maça çıktı. Bu karşılaşmalarda 17 gol ve 15 asistlik performans sergileyen Di Maria, futbol kariyerinin hala zirvede olduğunu gösterdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading