Yandex Metrica

Sitede Ara

Ve Fenerbahçe Çağlar Söyüncü'yü getirdi! İşte milli yıldızın ilk sözleri...

Ve Fenerbahçe Çağlar Söyüncü'yü getirdi! İşte milli yıldızın ilk sözleri...

Milli futbolcu Çağlar Söyüncü, Fenerbahçe ile prensipte anlaşarak İstanbul'a geldi. İşte yıldız futbolcunun transferi ve ilk açıklamaları.

Spor

28.01.2024, 14:55

Fenerbahçe, İspanya La Liga ekiplerinden Atletico Madrid'de forma giyen Çağlar Söyüncü ile prensipte anlaştı. Futbolcu, sarı-lacivertli takıma transferi için İstanbul'a gelerek resmi görüşmelerde bulundu.

Galatasaray'da flaş istifa! Ayrılığını sosyal medyadan duyurdu! Galatasaray'da flaş istifa! Ayrılığını sosyal medyadan duyurdu! Haberi Görüntüle

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜYE KARŞILAMA

İstanbul'a inen uçakta, Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki ve az sayıda taraftar, Çağlar Söyüncü'nü karşıladı. Transferin resmiyet kazanması için önemli bir adım atıldı.

Ligin ilk derbisinde 10'a 11 oynayan Beşiktaş, Trabzon'u yenemedi Ligin ilk derbisinde 10'a 11 oynayan Beşiktaş, Trabzon'u yenemedi Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA: TRANSFER GÖRÜŞMELERİ DEVAM EDİYOR

Sarı-lacivertli kulüp, gece saatlerinde yaptığı açıklamada, "2023-2024 sezonu ara transfer döneminde futbol takımımızın güçlendirilmesi için çalışmalarımız devam etmektedir. Bu kapsamda milli oyuncu Çağlar Söyüncü kulübümüzle transfer görüşmelerini gerçekleştirmek üzere İstanbul'a gelecektir. Kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadelerine yer verdi.

Bellingham'dan milli sporcu Sümeyye Boyacı paylaşımı viral oldu Bellingham'dan milli sporcu Sümeyye Boyacı paylaşımı viral oldu Haberi Görüntüle

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ'NÜN İLK AÇIKLAMALARI

Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarına açıklama yapan Çağlar Söyüncü, "Türk halkı yıllardır arkamızdaydı, ben de üstüme düşeni yaptım. Burada Türkiye'deki bütün arkadaşlarımızla aramız iyi. İnşallah sonu güzel bir şampiyonlukla bitiririz" dedi.

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye jet cevap: Belli ki başkanı görevlendirmiş Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye jet cevap: Belli ki başkanı görevlendirmiş Haberi Görüntüle

TRANSFERİN DETAYLARI MERAK EDİLİYOR

Çağlar Söyüncü'nün Fenerbahçe'ye transferiyle ilgili detaylar merak konusu oldu. Taraftarlar, yeni transferin takıma nasıl bir katkı sağlayacağını heyecanla bekliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading