Yandex Metrica

Ve Sergio Ramos resmen imzayı atıyor

Ve Sergio Ramos resmen imzayı atıyor

Tecrübeli stoper Sergio Ramos, Suudi Arabistan'ın Al-Orobah takımıyla anlaşma sağladı. Kariyerinde sayısız başarıya imza atan Ramos, kariyerine Suudi Arabistan'da devam edecek.

Spor

29.08.2024, 16:25

Son olarak altyapısından yetiştiği Sevilla forması giyen 38 yaşındaki Sergio Ramos, kariyerinde yeni bir sayfa açıyor. İspanyol futbolcu, Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Orobah ile anlaşmaya vardı. Ünlü futbol muhabiri Sacha Tavolieri'nin aktardığı habere göre, Ramos’un transferinin kısa süre içinde resmen açıklanması bekleniyor.

UEFA kadro bildiriminde son gün ne zaman? İşte temsilcilerimizin son durumları... UEFA kadro bildiriminde son gün ne zaman? İşte temsilcilerimizin son... Haberi Görüntüle

KARİYERİNDEKİ BAŞARILARLA DOLU YILLAR

Sergio Ramos, futbol kariyerinde birçok başarıya imza atarak, adını futbol tarihine altın harflerle yazdırdı. Sevilla altyapısında yetişen Ramos, 2005-06 sezonunun başında 27 milyon euro karşılığında Real Madrid'e transfer olmuş ve burada geçirdiği 16 yıl boyunca 4 UEFA Şampiyonlar Ligi, 5 La Liga şampiyonluğu gibi birçok önemli başarı elde etmişti. Real Madrid'deki başarılarla dolu kariyerinin ardından 2021 yılında Paris Saint-Germain'e (PSG) transfer olan Ramos, Fransız devinde de 2 sezon forma giydi.

Kylian Mbappe için bomba transfer iddiası: Liverpool'un teklifini kabul mü etti? Kylian Mbappe için bomba transfer iddiası: Liverpool'un teklifini kabul mü... Haberi Görüntüle

29 KUPAYLA DOLU DOLU BİR KARİYER

Kariyeri boyunca 1 Dünya Kupası, 2 Avrupa Şampiyonluğu, 4 Şampiyonlar Ligi, 5 La Liga gibi birçok önemli kupa kazanan Sergio Ramos, toplamda 29 kupa sevinci yaşadı. Şimdi ise Suudi Arabistan’ın Al-Orobah takımında yeni bir sayfa açarak futbol kariyerine devam etmeye hazırlanıyor.

Kerem Aktürkoğlu’nun ayrılığı sonrası ağlamıştı: Benfica taraftarı sözünü tuttu Kerem Aktürkoğlu’nun ayrılığı sonrası ağlamıştı: Benfica taraftarı sözünü tuttu Haberi Görüntüle

RAMOS'UN YENİ DURAĞI

Suudi Arabistan'daki futbol yatırımlarının artmasıyla birlikte, birçok ünlü futbolcunun tercih ettiği destinasyonlardan biri haline gelen ülke, şimdi de Sergio Ramos'u ağırlamaya hazırlanıyor. Al-Orobah ile anlaştığı iddia edilen Ramos, burada futbol kariyerinin son dönemini geçirecek. Bu transferin Suudi Arabistan futboluna büyük bir katkı sağlaması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading