Victor Osimhen yine şovda! Hangi dünya yıldızının rekoruna göz dikti? Tarihi röveşatada unutulmaz an...

Victor Osimhen yine şovda! Hangi dünya yıldızının rekoruna göz dikti? Tarihi röveşatada unutulmaz an...

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Victor Osimhen, Antalyaspor karşısında attığı röveşata golüyle futbol tarihine adını altın harflerle yazdırdı. Osimhen, bu golü 2,32 metre yükseklikten atarak dünyada çok az oyuncunun başardığı bir sınırı geçti.

Spor

21.10.2024, 11:28

Galatasaray'ın Nijeryalı golcüsü Victor Osimhen, Antalyaspor karşısında attığı röveşata golüyle Cristiano Ronaldo'nun rekorunu kırmaya çok yaklaştı. Ronaldo'nun 2017-2018 sezonunda Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Juventus'a attığı 2,38 metre yükseklikle tarihe geçen röveşata golüne oldukça yakın bir performans sergiledi.

Antalyaspor Galatasaray maçı ne zaman, hangi gün, şifresiz hangi kanalda? Antalyaspor Galatasaray maçı ne zaman, hangi gün, şifresiz hangi kanalda? Haberi Görüntüle

ETKİLEYİCİ GOL 

Osimhen’in bu etkileyici golü, Galatasaray’ın Antalyaspor karşısında 3-0 kazandığı maçın öne çıkan anı oldu. 

Tarihi an yaşanıyor: Avrupa Süper Ligi'nin ilk maçları beli oldu! Ne zaman başlıyor? Tarih verildi... Tarihi an yaşanıyor: Avrupa Süper Ligi'nin ilk maçları beli oldu!... Haberi Görüntüle

SINIR 2,30 METRE 

Dünya futbolu tarihinde 2,30 metre yükseklik sınırını geçen iki röveşata golünden biri olarak tarihe geçen bu gol, futbol dünyasında büyük yankı uyandırdı. Yılın en güzel gollerinden biri olarak değerlendirilmesi beklenen bu röveşata, Osimhen’in atletik yeteneklerini ve gol becerisini bir kez daha kanıtladı.

25 yaşındaki yıldız futbolcu, tarihin en yüksekten atılan röveşata golüne, Ronaldo'nun 2,38 metrelik rekoruna çok yaklaştı ve dünya çapında büyük ilgi topladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading