Victor Osimhen'in Galatasaray'daki durumu açıklandı: Oynayıp oynamayacağı belli oldu! Forma giyecek mi?

Victor Osimhen'in Galatasaray'daki durumu açıklandı: Oynayıp oynamayacağı belli oldu! Forma giyecek mi?

Galatasaray'da sakatlığı bulunan Victor Osimhen'in Antalyaspor maçında oynayıp oynamayacağı merak ediliyordu. Sarı-kırmızılılarda Osimhen'in durumu belli oldu. 

Spor

15.10.2024, 11:45

Galatasaray'ın Kasımpaşa'yı konuk ettiği maçta sakatlanan ve mücadeleye devam edemeyen Osimhen'in Antalyaspor maçına yetişip yetişmeyeceği, futbolseverler ve teknik ekip tarafından dikkatle takip ediliyordu.

Osimhen Antalyaspor maçında oynayacak mı? Galatasaray'da bilmece çözülüyor Osimhen Antalyaspor maçında oynayacak mı? Galatasaray'da bilmece çözülüyor Haberi Görüntüle

ANTALYASPOR MAÇINDA FORMA ŞANSU BULABİLİR 

Milli arada bireysel çalışmalarını sürdüren Osimhen, günbegün daha iyi bir duruma geldi. Osimhen’in Antalyaspor deplasmanında forma giyebileceği vurgulandı. Florya'daki sağlık ve teknik ekibin, Osimhen’in Antalyaspor maçının kadrosuna alınmasını planladığı belirtildi.

Fenerbahçe'den isim hakkı hamlesi: Rekor ücretle stadın adı değişiyor! Fenerbahçe'den isim hakkı hamlesi: Rekor ücretle stadın adı değişiyor! Haberi Görüntüle

ÇİFT FORVETE GERİ DÖNÜŞ 

Eğer Osimhen tam anlamıyla hazır olursa, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un çift forvete dönüş yapabileceği ve hem Osimhen hem de Icardi'yi birlikte oynatabileceği ifade edildi.

Merih Demiral'dan Milli futbolculara büyük jest! Sevince boğuldular! Merih Demiral'dan Milli futbolculara büyük jest! Sevince boğuldular! Haberi Görüntüle

HÜCUMA AĞRILIK VERİLDİ 

Galatasaray formasıyla 4 maça çıkan Victor Osimhen, bu süreçte 2 gol ve 4 asistlik etkili bir skor katkısı sağladı. Osimhen’in sahaya dönmesi, sarı-kırmızılı takımın hücum gücüne önemli bir katkı sağlayacak gibi görünüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading