Victor Osimhen'in sahalara döneceği maç belli oldu! Nijeya'lı yıldıza sağlık ekibi devrede...

Victor Osimhen'in sahalara döneceği maç belli oldu! Nijeya'lı yıldıza sağlık ekibi devrede...

Galatasaray'ın yıldız forveti Victor Osimhen'in sahaya çıkması muhtemel maç belli oldu. Kasımpaşa ve RFS ile Alanyaspor maçlarını kaçıran Osimhen, milli aranın ardından Antalyaspor sakat deplasmanında forma giymeye hazırlandığı bilgisine ulaşıldı.

Spor

05.10.2024, 12:20

 

Galatasaray'ın yaz transfer döneminde Napoli'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Victor Osimhen, Sarı-Kırmızılı formasıyla başarılı bir başlangıç ​​yaptı. Ancak yıldız oyuncu Kasımpaşa maçında büyük bir talihsizlik yaşadı. Karşılaşmanın 20. ve 28. dakikalarında attığı gollerle Galatasaray'ı 2-0 öne geçiren Nijeryalı forvet, ilk yarının ilerleyen dakikalarında sol arka adalesinden sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. 

Osimhen'in tedavisi için yoğun bir çaba harcanıyor. Sağlık ekibinin, Nijeryalı yıldızı bir an önce sahalara döndürmek adına hızlı bir tedavi yöntemi uyguladığı bildirildi.

SAĞLIK EKİBİ DEVREDE

Osimhen'in bu sakatlığı, hem Galatasaray teknik ekibini hem de taraftarları tedirgin etti. Yıldız oyuncu, bu nedenle Rigas Skola deplasmanında takımını yalnız bırakmak zorunda kaldı. Galatasaray sağlık ekibi, Osimhen'in tedavisine hızla başladı ve oyuncuya kısa sürede sahaya dönüş için yoğun bir tedavi programı uygulandı.

ANTALYASPOR KARŞISINDA ÇIKMASI BEKLENİYOR

Osimhen'in, milli aranın ardından tamamen iyileşerek Antalyaspor deplasmanında tekrar sahada olması bekleniyor. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading