Volkan Demirel ateş püskürdü: Fenerbahçe'de mutsuzluk ve umutsuzluk var!

Volkan Demirel ateş püskürdü: Fenerbahçe'de mutsuzluk ve umutsuzluk var!

Eski milli futbolcu ve futbol yorumcusu Volkan Demirel, Fenerbahçe'yi topa tuttu. Demirel, Fenerbahçe'nin performansına ve takım içindeki ruh haline dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özellikle Fenerbahçe’de mutsuzluk ve umutsuzluk olduğunu dile getirdi. 

Spor

21.10.2024, 11:28

Süper Lig'in 9'uncu haftasında Fenerbahçe, Samsunspor deplasmanında iki kez öne geçmesine rağmen, sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. Sarı-lacivertliler, bu sonuçla şampiyonluk yarışında kritik iki puan kaybederken, maç sonrası yorumcu ve teknik direktör Volkan Demirel'in değerlendirmeleri dikkat çekti.

Kahveci, Montella'yı topa tuttu! Kenan Yıldız İddiası! Kahveci, Montella'yı topa tuttu! Kenan Yıldız İddiası! Haberi Görüntüle

RUHUNDA MUTSUZLUK VE UMUTSUZLUK VAR

Katıldığı bir Tv programında konuşan Demirel, Fenerbahçe'nin performansına ve takım içindeki ruh haline dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özellikle Fenerbahçe’de mutsuzluk ve umutsuzluk olduğunu vurgulayan Demirel, sezon başında büyük beklentiler yaratan Jose Mourinho ve yapılan transferlerle ilgili eleştirilerde bulundu.

Rıdvan Dilmen'in sözleri geceye damga vurdu! Futbol dünyası bunu konuşuyor! Rıdvan Dilmen'in sözleri geceye damga vurdu! Futbol dünyası bunu konuşuyor! Haberi Görüntüle

BÖYLE DEVAM EDECEK 

Milli ara sonrası Fenerbahçe'nin oyununda değişimler olacağına dair beklentisini aktaran Demirel, "Bir milli ara sonrasını görelim diyorduk ancak şu anda değişen bir şey yok ama belli ki bu böyle devam edecek. Bir değişiklik bir değişkenlik görebilecek miyiz diye bekledik ama olmadı" ifadelerini kullandı. 

Arda Güler için İspanyollardan çok konuşulacak iddia: İnancını yitirdi Arda Güler için İspanyollardan çok konuşulacak iddia: İnancını yitirdi Haberi Görüntüle

7 KİŞİ SAVUNMA YAPIYOR 

Mourinho'nun rakibe göre metot planlamadığını söyleyen genç teknik adam, "İç sahada oynanan maçlarla deplasmanda oynanan maçların oyun kurgularında bir değişiklik veya oynanan takımlara karşı bir oyuncu tercihleri, rakibe göre planlanan metotlar görmedik. Veya 2-1 öndesin, Fenerbahçe 7 kişi savunma yapar mı? Büyük soru işareti" sözlerini sarf etti.

Bu açıklamalar, gecenin en çok konuşulan konuları arasında yer aldı ve futbolseverler arasında geniş bir tartışma başlattı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading