Yandex Metrica

Volkan Demirel Osimhen'e hayran kaldı: "Daha iyisi gelmedi gelmez! Hakikaten böylesini görmedim"

Volkan Demirel Osimhen'e hayran kaldı: "Daha iyisi gelmedi gelmez! Hakikaten böylesini görmedim"

Galatasaray'ın yeni transferi Victor Osimhen, Çaykur Rizespor karşısında sergilediği performansla tüm dikkatleri üzerine çekti. Ünlü futbol adamı ve teknik direktör Volkan Demirel, Osimhen hakkında iddialı açıklamalarda bulundu.

Spor

15.09.2024, 14:07

Volkan Demirel, Napoli ile oynadıkları bir hazırlık maçında Osimhen’i izleme fırsatı bulduğunu belirterek, "Napoli, deprem sonrası bizi hazırlık maçı yapmaya davet etmişti. O maçta Victor Osimhen’i canlı izledim ve hakikaten hayatımda böyle bir oyuncu görmedim. Santrforlarda bazı eksiklikler olabilir ama Osimhen her anlamda eksiksiz bir oyuncu." dedi.

Oğuz Özyakup neden emekli oldu? Yıldız futbolcu ilk defa açıkladı Oğuz Özyakup neden emekli oldu? Yıldız futbolcu ilk defa açıkladı Haberi Görüntüle

"TÜRKİYE'YE GELMİŞ EN Yİ SANTRAFOR"

Victor Osimhen’in, Türkiye'ye gelmiş geçmiş en iyi santrfor olduğunu söyleyen Demirel, "Ben iddia ediyorum, şu anda Victor Osimhen Türkiye'ye gelmiş en iyi santrfordur. Daha iyisi belki de gelmeyecek. Bu kadar net söylüyorum." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Aboubakar'dan kurtuluyor: Süper Lig ekibine imzayı atıyor Beşiktaş Aboubakar'dan kurtuluyor: Süper Lig ekibine imzayı atıyor Haberi Görüntüle

"MASKESİNİ BOŞUNA TAKMIYOR"

Osimhen’in sahadaki bitmek bilmeyen enerjisini de vurgulayan Volkan Demirel, "Maçta hiç durmuyor, sürekli golü arıyor. Sağa gidiyor, sola gidiyor, orta geldiğinde kendini ayarlıyor. Maskesini boşuna takmıyor; gelen her topa kafasını sokuyor. Gerçekten inanılmaz bir santrfor. Bu kadar büyük bir oyuncunun nasıl Türkiye'ye geldiğini araştırmak lazım." sözleriyle konuşmasını noktaladı.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading