Yandex Metrica

Volkan Demirel'den babasına duygu dolu veda: Çaresiz bıraktın beni

Volkan Demirel'den babasına duygu dolu veda: Çaresiz bıraktın beni

Geçtiğimiz günlerde babası Ali Hacı Demirel'i kaybeden Volkan Demirel'den duygusal bir veda paylaşımı geldi. Volkan Demirel, paylaşımında "Sabah kalktım, seni arayamayacağım. Hayatımda ilk defa kaybettiğimi anladım.. Neden bıraktın kendini gittin BABAM daha yaşayacaklarımız varken... Bu kadar erken, hazırlıksız çaresiz bıraktın beni… Seni çok seviyorum BABAM." ifadelerini kullandı.

Spor

27.06.2024, 11:39

Fenerbahçe'nin ve Milli Takım'ın efsane kalecileri arasında yer alan teknik direktör Volkan Demirel, geçtiğimiz günlerde hayatının en acı kaybını yaşadı. Volkan Demirel'in babası 71 yaşındaki Ali Hacı Demirel, geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti.

Yaşamını Bodrum'da sürdüren Ali Hacı Demirel, rahatsızlandıktan sonra özel bir hastaneye kaldırıldı. Hacı Demirel, sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen hayata tutunamadı ve yaşamını yitirdi. 

Beşiktaş'tan Milli Takım'ın yıldızına kanca! İlk görüşme yapıldı Beşiktaş'tan Milli Takım'ın yıldızına kanca! İlk görüşme yapıldı Haberi Görüntüle

VOLKAN DEMİREL'İN BABASI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Ali Hacı Demirel için dün Acarkent Acarlar Camisi'nde ikindi namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Volkan Demirel ile ailesi, burada taziyeleri kabul etti. Volkan Demirel, babasını gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurladı. Ali Hacı Demirel'in cenazesi, kılınan namazın ardından Görele Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Galatasaray transfer için Manchester United ile masaya oturdu! Nefes kesen pazarlık Galatasaray transfer için Manchester United ile masaya oturdu! Nefes kesen... Haberi Görüntüle

VOLKAN DEMİREL'İ YALNIZ BIRAKMADILAR

Cenaze namazına futbol camiasından eski milli oyuncular Emre Belözoğlu ile Tümer Metin'in de arasında yer aldığı birçok isim katıldı. Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'ın yanı sıra Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu ile sarı-lacivertlilerin yönetim kurulu üyesi Burak Çağlan Kızılhan da cenazede yer aldı.

Oosterwolde, Galatasaray transferini açıkladı Oosterwolde, Galatasaray transferini açıkladı Haberi Görüntüle

''ÇARESİZ BIRAKTIN BENİ''

Öte yandan Volkan Demirel sosyal medya hesabından babasıyla ilgili duygulandıran bir paylaşımda bulundu. Volkan Demirel, paylaşımında "Sabah kalktım, seni arayamayacağım. Hayatımda ilk defa kaybettiğimi anladım.. Neden bıraktın kendini gittin BABAM daha yaşayacaklarımız varken... Bu kadar erken, hazırlıksız çaresiz bıraktın beni… Seni çok seviyorum BABAM." ifadelerini kullandı.






Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Loading