Volkan Demirel'den çarpıcı açıklama: Ferdi Kadıoğlu'nun bonservisini açıkladı

Volkan Demirel'den çarpıcı açıklama: Ferdi Kadıoğlu'nun bonservisini açıkladı

Fenerbahçe'nin efsane kalecisi teknik direktör Volkan Demirel, Ferdi Kadıoğlu'na dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Demirel,  adı transfer dedikodularına karışan Ferdi Kadıoğlu'nun bonservisiyle ilgili de konuştu.

Spor

24.07.2024, 16:19

Teknik direktör Volkan Demiral, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 2. ele turunda Lugano'yu 4-3 yendiği maç sonrası genç yıldız Ferdi Kadıoğlu için övgü dolu ifadeler kullandı.

Asist Analiz'e konuşan Volkan Demirel, Ferdi'nin sarı lacivertli kulübe geldiği ilk günü hatırladığını ve ilerleyen süreçlerde oyuncunun büyük bir gelişim gösterdiğini söyledi.

Fenerbahçe'nin kasası para dolacak! Paraya para demeyecek... Sarı-lacivertli takıma ne kadar bonus gelecek? Fenerbahçe'nin kasası para dolacak! Paraya para demeyecek... Sarı-lacivertli takıma ne... Haberi Görüntüle

''FERDİ BAŞKA BİR SEVİYE OLDU''

Demirel'in konuşmasından öne çıkanlar:

Ben Ferdi'nin ilk geldiği günü de hatırlıyorum. Şu anki hali ile ilk geldiğindeki hali arasında çok büyük fark var ama Ferdi kendini geliştiren, kendime nasıl daha fazla katkıda bulunurum diye düşünen bir oyuncu.

Ferdi bundan sonra daha ne kadar çıtayı yukarıya taşıyabilir bence onu konuşabiliriz. Fenerbahçe için çok büyük bir kazanç.

Süper Lig'den büyük sürpriz: Dünyanın en iyileri arasında hangi Türk takımları yer aldı? Süper Lig'den büyük sürpriz: Dünyanın en iyileri arasında hangi Türk... Haberi Görüntüle

''25-30 MİLYON EURO''

Ferdi'nin transfer durumu çok konuşuluyor. 25-30 milyon eurolar bence Ferdi için çok az rakamlar.

Ferdi'yi gönderdikten sonra onun gibi bir oyuncuyu bulmak çok zor ki ilk geldiğindeki maliyetleri çok düşüktü ama şu an maddi anlamda Fenerbahçe'ye çok büyük katkı verecek. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading