Yandex Metrica

Sitede Ara

Volkan Demirel'den flaş açıklama: Ben zaten Fenerbahçe'ye geleceğim!

Volkan Demirel'den flaş açıklama: Ben zaten Fenerbahçe'ye geleceğim!

Uzun yıllar Fenerbahçe'nin kalesini koruyan kaptan Volkan Demirel, futbolu bırakmasının ardından kariyerine teknik direktör olarak devan ett. Fenerbahçe ile Galatasaray derbisi sonrası açıklamalarda bulunan Demirel, bir itirafta bulundu.

Spor

23.09.2024, 13:05

Fenerbahçe'nin eski kaptaı ve kalecisi  teknik direktör Volkan Demirel, Kadıköy'de oynana derbi maçı için çarpıçı açıklamalarda bulundu.

Icardi'den Fenerbahçe derbisi öncesi kritik istek Icardi'den Fenerbahçe derbisi öncesi kritik istek Haberi Görüntüle

''G.SARAY'A YENİLMEK ARTIK NORMALLEŞTİ''

Volkan Demirel,  "Geçin Volkan Demirel'i. Futbolcular dahil herkesin geçmişi anlatması lazım. Videolarla, sosyal medyalarla anlatılmaz. Yaşamadan anlatılmaz. Yaşamadan anlatan hikaye anlatıyordur. Dünkü maça geleceğim, ben gerçekten çok üzüldüm. Galatasaray’a yenilmek artık normalleşmiş.

Ben bunu kaldıramam.. Tamam ben buradayım, teknik adamlık yapıyorum. Fenerbahçe'ye karşı müdahale etsem elimden geleni yaparım yanlış anlaşılmasın. Fenerbahçe yenilmiş. Üzülen var mıdır? Taraftardan başka üzülen var mıdır, bilmiyorum.

Maçtan erken çıkmak istedim. Kızım dedi ki 'Baba ben çıkmak istemiyorum'.. Ona bir şey de diyemedim." şeklinde konuştu.

Son dakika... Galatasaray'ın yeni yıldızı İstanbul'da! Macar yıldız ayağının tozuyla şampiyonluk sözü verdi Son dakika... Galatasaray'ın yeni yıldızı İstanbul'da! Macar yıldız ayağının tozuyla... Haberi Görüntüle

"BEN ZATEN FENERBAHÇE'YE GELECEĞİM"

Volkan Demirel, Fenerbahçe'de teknik direktörlük görevi yapacağı iddiasında bulunurken,  "Hep söyleniyor Volkan hoca ekibe girse diye, benim böyle bir düşüncem yok. Ben zaten Fenerbahçe'ye bir gün geleceğim. İnşallah aklımdaki Fenerbahçe'yi, kafamdaki Fenerbahçe'yi en azından o duyguyu vermeye çalışacağım. Bu resimlerle, sosyal medyayla, eski maçların görüntüleriyle anlatılmaz. Yaşamadan hiçbir şey anlatamazsınız, yaşamadan anlatan hikaye anlatıyordur." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading