Volkan Demirel'den Taner Savut'a veda mesajı...

Volkan Demirel'den Taner Savut'a veda mesajı...

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Hatay'da depreme yakalanan ve Rönesans Rezidans'da enkaz altında cansız bedenine ulaşılan Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut'a sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı.

Spor

23.01.2024, 20:28

'Asrın Felaketi' olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerin ardından Hatayspor bir canını daha kaybetti. Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut'un cansız bedenine ulaşıldı.

Katalan devi Erling Haaland'ın peşinde: Norveçli yıldız için teklif hazırlanıyor… Hangi kulüp peşinde? Katalan devi Erling Haaland'ın peşinde: Norveçli yıldız için teklif hazırlanıyor…... Haberi Görüntüle

HATAYSPOR'DAN AÇIKLAMA

Hatayspor'un yaptığı açıklamada: "Sportif Direktörümüz Taner Savut'u kaybetmenin derin acısını yaşıyoruz. Hocamıza yüce Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Seni unutmayacağız Taner hoca. Mekanın cennet olsun. Her zaman kalbimizdesin" ifadelerine yer verildi.

Hatayspor'un Twitter paylaşımı:

Acun Ilıcalı'dan transfer açıklaması: Acun Ilıcalı'dan transfer açıklaması: "İkisiyle de görüşüyoruz" Haberi Görüntüle

''TARİF EDİLEMEZ ACI İÇİNDEYİM''

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, sosyal medyadan yaptığı açıklamada: "Sportif Direktörümüz, kıymetli çalışma arkadaşım, yüreği güzel kardeşim Taner Savut'u kaybetmenin tarif edilemez acısı içindeyim. Her zaman büyük bir sevgi ve saygıyla hatırlanacaksın. Tüm sevenlerinin, hepimizin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.

Volkan Demirel'in Twitter paylaşımı:

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading