Volkan Demirel'in Bertuğ Yıldırım anısı gündem oldu! Bakın o paraya nasıl satılmış

Volkan Demirel'in Bertuğ Yıldırım anısı gündem oldu! Bakın o paraya nasıl satılmış

Genç teknik direktör Volkan Demirel, Hatayspor'da çalıştığı dönemde Bertuğ Yıldırım'la ilgili yaptığı bir tahminin nasıl gerçeğe dönüştüğünü anlattı. Yıldırım'ın, Volkan Demirel’in öngördüğü yüksek bonservis bedeliyle satılması dikkat çekti.

Spor

06.10.2024, 19:11

Futbolculuk kariyerinin ardından teknik direktörlükte de adından söz ettiren Volkan Demirel, eski öğrencisi Bertuğ Yıldırım'la ilgili yaşadığı bir anıyı paylaşarak gündeme oturdu. Demirel, Hatayspor'da görev yaptığı dönemde Bertuğ Yıldırım’ı yönetimle tartıştıkları bir transfer öngörüsü ile gündeme getirdi.

İngiltere'de belenmedik ayrılık! Türk teknik adamla yollarını ayırdılar İngiltere'de belenmedik ayrılık! Türk teknik adamla yollarını ayırdılar Haberi Görüntüle

"BERTUĞ'U 5MİLYON DOLARA SATACAĞIM"

TV100’de katıldığı bir programda konuşan Volkan Demirel, Hatayspor’da Bertuğ Yıldırım’a olan inancını "Bertuğ o zamanlar 17 bin lira maaş alıyordu. Yönetimle konuşurken onlara dedim ki, 'Bertuğ'u 3-5 maç oynatıp 5 milyon euroya satacağım'. Yönetim bu iddialı tahmine karşı şaşkınlıkla 'Nasıl satacaksın hocam o paraya?' diye sordu." sözleriyle dile getirdi.

Victor Osimhen'in sahalara döneceği maç belli oldu! Nijeya'lı yıldıza sağlık ekibi devrede... Victor Osimhen'in sahalara döneceği maç belli oldu! Nijeya'lı yıldıza sağlık... Haberi Görüntüle

BÜYÜK TAHMİN GERÇEK OLDU

Demirel'in anlattığı bu olay, kısa süre içinde futbol kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Teknik direktörün tahmini, Bertuğ Yıldırım’ın kariyerine yön veren en önemli dönüm noktalarından biri oldu. Genç futbolcu, 2023-2024 sezonu başında Fransa’nın güçlü takımlarından Rennes’e 5.4 milyon euro karşılığında transfer oldu. Demirel'in öngörüsü tam anlamıyla gerçek oldu.

Kayserispor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kayserispor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Haberi Görüntüle

İLK GOLÜNÜ GETAFE'DE ATTI

Rennes'e transfer olduktan sonra 2023-2024 sezonu başında İspanyol ekibi Getafe'ye kiralanan Bertuğ Yıldırım, burada da performansıyla göz dolduruyor. Genç futbolcu, geçtiğimiz gün Osasuna’ya karşı Getafe formasıyla ilk golünü attı ve dikkatleri üzerine yeniden çekti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading