Yeni Malatyaspor küme mi düştü? Ankaragücü maçında Yeni Malatyaspor neden sahaya çıkmadı?

Yeni Malatyaspor küme mi düştü? Ankaragücü maçında Yeni Malatyaspor neden sahaya çıkmadı?

Trendyol 1. Lig’de Yeni Malatyaspor ile Ankaragücü arasında oynanacak olan mücadele merakla bekleniyor. Malatya’da yaşanan 5.9 büyüklüğündeki deprem sonrasında ligden çekilme kararı alan yeni Malatyaspor’un Ankaragücü maçına çıkıp çıkmayacağı merak edilmekte. Peki, Yeni Malatyaspor Ankaragücü maçı neden yok?

Spor

18.10.2024, 17:53

Trendyol 1. Lig’de Yeni Malatyaspor ile Ankaragücü takımları karşı karşıya geliyor. Bu dev karşılaşmada TRT Spor ekranlarından canlı yayınlanırken Yeni Malatyaspor’un sahaya çıkıp çıkmayacağı merak ediliyor.

Oldukça zor günler geçiren ve puansız olan ligin dibine demir atan Yeni Malatyaspor sahasında Süper Lig’i hedefleyen Ankaragücü’nü konuk ediyor. 18 Ekim Cuma akşamında saat 20.00’da başlayacak Yeni Malatyaspor Ankaragücü maçı TRT Spor ekranlarından şifresiz olarak canlı yayınlanıyor.

Osayi Samuel'e Galatasaray kancası: teklife ne yanıt verdi? Osayi Samuel'e Galatasaray kancası: teklife ne yanıt verdi? Haberi Görüntüle

YENİ MALATYASPOR KÜME Mİ DÜŞTÜ?

Trendyol 1. Lig’de taraftarlar Yeni Malatyaspor Ankaragücü maçına kilitlendi. Yeni Malatyaspor daha öncesinde Pendikspor maçına çıkmadığından aynı eylemi bu karşılaşmada için de yapması durumunda bir alt lige küme düşürülecek.

Yeni Malatyaspor

16 Ekim tarihinde Malatya’nın Kale ilçesinde yaşanan 5.9 büyüklüğündeki depremin yeniden şehri ve takımı büyük ölçüde etkilediğini ifade eden Altunok, "Kahramanmaraş merkezli yaşanan iki büyük depremden ağır hasarlar alan tesisimiz ve stadyumumuz dün meydana gelen deprem sonrasında yeni hasarlar aldı. Kısıtlı ve zorlu imkanlarla vermeye çalıştığımız mücadelemiz dün yaşanan depremle birlikte bizleri bambaşka, eskisinden daha zorlu bir hale sürükledi. Stadyumda maçlarımızı oynamak için verdiğimiz mücadele bugüne kadar yapılan tadilat çalışmaları, dünkü depremle birlikte yeni dönemde yapmış olduğumuz başvurumuzu ciddi anlamda etkilemiştir. Bunun yanı sıra tesislerimizin de hasarlar alması hem bizlerde hem de futbolcu kardeşlerimizde ciddi derecede etkiler bırakmıştır" ifadelerine yer vermişti.

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading