Yıldız futbolcu hamile eşinin çoçuğunun kendisinden olmadığını öğrendi! Çoçuğun ismini dövme yaptırmıştı!

Yıldız futbolcu hamile eşinin çoçuğunun kendisinden olmadığını öğrendi! Çoçuğun ismini dövme yaptırmıştı!

Shakhtar Donetsk'in futbolcusu Vinicius Tobias, skandal bir itiraf sonrası hayatı altüst oldu. Eski eşi Ingrid Lima, kızları Maite'nin biyolojik babasının Vinicius olmadığını itiraf etti.

Spor

18.10.2024, 18:51

Brezilyalı futbolcu Vinicius Tobias, eski eşi Ingrid Lima'nın çarpıcı itirafının ardından zor günler yaşamaya başladı. Brezilyalı futbolcu genç yaşta Real Madrid'e transfer olmuş ve kız arkadaşını da beraberinde getirmişti. Bu dönemde Vinicius Tobias, kız arkadaşıyla evlendi ve birde çoçukları oldu. 

Genç futbolcu yeni doğan çoçukları Maite'nin ismini koluna dövme yaptırdı. Bu arada Vinicius, Real Madrid'ten Shakhtar Donetsk takımına transfer oldu. Çift bu transfer sonrası boşanma kararı aldı.

Yıldız futbolcu eşinin sosyal medya üzerinden yaptığı itirafı sonrası hayatı karardı. Tobias, boşanmasnın ardından biyolojik babasının kendisi olmadığını öğrendi. İngiletere'nin prestijli gazeteleri arasında yer alan The Sun’da yer alan haber kapsamında, durumun DNA testiyle nihayete vardığı ifade edildi.

Ingrid Lima, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Vinicius ile yollarımızı ayırdıktan sonra bir DNA testi yaptırdık ve Maite’nin onun kızı olmadığını öğrendik." ifadelerini kullandı. 

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Bersan Taskaya

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading