Yandex Metrica

Sitede Ara

Yıldız futbolcu İsrail ekibinin transfer teklifini reddetti! Kanlı para istemiyorum...

Yıldız futbolcu İsrail ekibinin transfer teklifini reddetti! Kanlı para istemiyorum...

Rosenborg ekibinde forma giyen Norveçli futbolcu Ole Saeter, İsrail temsilcisi Maccabi Haifa'dan gelen transfer teklifini reddetti. 28 yaşındaki yıldız futbolcu açıklamasında,''kanlı para istemiyorum'' ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Spor

20.09.2024, 15:44

Norveç temsilcisi Rosenborg BK'da forma giyen santrafor Ole Saeter, İsrail ekibi Maccabi'den teklif aldığını fakat Filistin'e yapılan katliam nedeniye bu tekifi reddettiğini açıkladı.

Norvet devlet televizyonu TV2'nin haberine göre, İsrail Premier Ligi'nde transfer döneminin sona ermesine kısa bir süre kala Maccabi Haifa kulübü, Rosenborg'a Saeter'in bonservisi için 10 milyon kron teklif etti.

Gözler dünya yıldızlarında! Dev derbide için rekabet daha da arttı Gözler dünya yıldızlarında! Dev derbide için rekabet daha da arttı Haberi Görüntüle

''BENİM DEĞERİMİ HİÇBİR PARA SATIN ALAMAZ''

28 yaşındaki futbolcu açıklamasında,  "Maccabi Haifa'nın teklifini reddettim. Çünkü masum hayatlara son veren bir ülkeyi temsil etmeyeceğim. Benim değerlerimi hiçbir para satın alamaz." ifadelerini kullandı.

Avrupa Ligi'nde Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kasasına ne kadar para girecek? Avrupa Ligi'nde Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kasasına ne kadar para... Haberi Görüntüle

''KANA BULANMIŞ PARA İSTEMEM''

Kanlı parayı istemediğini belirten futbolcu,  "Bana 500 milyon teklif etseler bile kabul etmem. Banka hesabımda kana bulanmış para istemem." dedi.

Norveçli futbolcunun bu açıklamaları sosyal medyada büyük yankı uyandırırken birçok kullanıcı, futbolcuya destek mesajları yayınladı.

Habere Tepki Ver

4

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading