Yandex Metrica

Yılın transfer çalımı: Batshuayi'nin yeni adresi Galatasaray

Yılın transfer çalımı: Batshuayi'nin yeni adresi Galatasaray

Galatasaray, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Galatasaray, Michy Batshuayi ile 3 yıllık anlaşmaya vardı. Belçikalı golcü Paris'te Galatasaray için sağlık kontrolünden geçecek.

Spor

20.06.2024, 16:23

Şampiyonluğu ezeli rakibi Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe, transferde de bir gol yedi.

Galatasaray, Fenerabhçe ile olan sözleşmesi sona eren Batshuayi ile her konuda anlaşma sağladı ve ezeli rakibine yılın transfer çalımını attı.

Teknik direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda hareket eden sarı-kırmızılı yönetici Cenk Ergün, bu transferde büyük bir rol oynadı.

Arda Güler- Montella gerçeği ortaya çıktı: Ben oradaydım diyerek herşeyi açıkladı Arda Güler- Montella gerçeği ortaya çıktı: Ben oradaydım diyerek herşeyi... Haberi Görüntüle

GALATASARAY'IN TEKLİFİ DAHA YÜKSEK

Bilindiği üzere Belçikalı golcü Michy Batshuayi'nin sarı lacivertlilerle sözleşmesi bu sezon itibariyle sona erdi. Serbest oyuncu statüsündeki 30 yaşındaki futbolcu, 3 yıllık kontratın yanında imza parası da talep etti. Fenerbahçe ve Galatasaray Michy Batshuayi'ye 3 yıllık sözleşme teklif etti. Son tekliflere göre Galatasaray'ın sunduğu maddi şartlar Fenerbahçe'ye oranla daha yüksek oldu.

Trabzonspor'dan bir KAP daha! Hırvat yıldızın transferi açıklandı Trabzonspor'dan bir KAP daha! Hırvat yıldızın transferi açıklandı Haberi Görüntüle

BATSHUAYİ ASLAN OLDU

Belçikalı golcünün temsilcisi Galatasaray'ın 3 yıllık teklifine 'evet' dedi. Galatasaray, Belçikalı golcüye yıllık 3 milyon euro net maaş verecek. Sarı-kırmızılı takım ayrıca 3 milyon euro da imza parası verecek. Fenerbahçe ise Michy Batshuayi için 1 milyon euro imza parası vermeyi kabul etti ancak Belçikalı golcünün temsilcisi bunu kabul etmedi.

Rakiplerimiz berabere kaldı! Avantaj bizi bekliyor Rakiplerimiz berabere kaldı! Avantaj bizi bekliyor Haberi Görüntüle

43 MAÇTA 24 GOL 3 ASİST

Geride bıraktığımız sezonda birçok maça yedek kulübesinde başlayan Belçikalı golcü takımına büyük katkı sağladı. Batshuayi geride kalan sezonda Fenerbahçe formasıyla çıktığı 43 maçta 24 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading