Yandex Metrica

Sitede Ara

Yıllarca transfer söylentileri ile anıldı! Bu sefer artık son mu?

Yıllarca transfer söylentileri ile anıldı! Bu sefer artık son mu?

Suudi Arabistan'ın Al-Nassr takımında forma giyen Anderson Talisca, kariyerinde yeni bir sayfa açıyor. Brezilyalı yıldızın Katar ekiplerinden Al-Gharafa'ya kiralık olarak transferi için son aşamaya gelindi.

Spor

27.08.2024, 15:09

Son yıllarda adı sık sık Türk kulüpleriyle anılan Anderson Talisca, kariyerinde önemli bir değişikliğe hazırlanıyor. Üç yılı aşkın süredir Suudi Arabistan'ın Al-Nassr takımında top koşturan Brezilyalı oyuncu, kiralık olarak Katar'a transfer oluyor. Al Jazeera tarafından geçtiğimiz günlerde takımdan ayrılma ihtimali en yüksek yabancı oyuncu olarak gösterilen Talisca'nın, Al-Gharafa'ya kiralık olarak katılması an meselesi.

Icardi kaç maç sahalardan uzak olacak? Icardi, Fenerbahçe derbisinde olmayabilir!  İşte sağlık durumu... Icardi kaç maç sahalardan uzak olacak? Icardi, Fenerbahçe derbisinde olmayabilir!... Haberi Görüntüle

KATAR'A YOLCULUK BAŞLIYOR

Al Jazeera'nın son haberine göre, 30 yaşındaki Talisca'nın Al-Gharafa'ya transferi konusunda kulüpler arasındaki görüşmelerde sona gelindi. Transferin kısa süre içinde resmiyet kazanması bekleniyor. Talisca, geçtiğimiz yıl Al-Nassr ile 3 yıllık yeni bir sözleşme imzalamıştı, ancak bu sezon Suudi Arabistan Ligi'nde çıktığı 3 maçta gol ya da asist katkısı sağlayamadı.

Süre doldu: Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi kadrosunu açıkladı Süre doldu: Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi kadrosunu açıkladı Haberi Görüntüle

TALISCA'NIN AL-NASSR KARİYERİ

Anderson Talisca, Al-Nassr formasıyla geçirdiği süre boyunca takımın önemli isimlerinden biri olarak dikkat çekti. Özellikle hücum hattında sergilediği performansla beğeni toplayan Talisca, Suudi Arabistan'da geçirdiği dönemde birçok başarılı işe imza attı. Ancak bu sezon beklenen performansı gösterememesi nedeniyle kiralık olarak başka bir takıma gitmesi kararlaştırıldı.

Paralimpik Oyunları'nda Ali Öztürk bornz madalya kazandı! Paralimpik Oyunları'nda Ali Öztürk bornz madalya kazandı! Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ GÜNLERİ VE TRANSFER SÖYLENTİLERİ

Türk futbolseverlerin yakından tanıdığı Anderson Talisca, 2016-2018 yılları arasında Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giymişti. Siyah-beyazlı formayla Süper Lig'de sergilediği etkileyici performansla Beşiktaş taraftarlarının sevgisini kazanan Talisca, her transfer döneminde Türkiye'ye döneceği yönündeki haberlerle gündeme geliyordu. Ancak bu kez tercihini Katar'dan yana kullanan yıldız oyuncu, kariyerine Al-Gharafa'da devam edecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading