Yandex Metrica

Yok artık Fenerbahçe! İngilizler Darwin Nunez transferini resmen duyurdu

Yok artık Fenerbahçe! İngilizler Darwin Nunez transferini resmen duyurdu

Fenerbahçe'nin golcü arayışlarında gündemi sarsan bir iddia ortaya atıldı. Teknik direktör Jose Mourinho'nun, Liverpool'un yıldız oyuncusu Darwin Nunez'i kadroya katmak istediği öne sürüldü. İşte transfer gelişmesinin detayları...

Spor

04.07.2024, 18:06

Fenerbahçe, transfer çalışmalarını büyük bir gizlilik içinde yürütmeye devam ediyor. Golcü transferi için rotasını İngiltere'ye çeviren sarı-lacivertli ekip, teknik direktör Jose Mourinho'nun yönlendirmesiyle önemli bir ismi gündemine aldı.

Mourinho ve Buruk aynı yıldızın peşinde! Bedavaya gelecek Mourinho ve Buruk aynı yıldızın peşinde! Bedavaya gelecek Haberi Görüntüle

DARWIN NUNEZ BOMBASI!

Sözleşmesi sona eren Michy Batshuayi'nin yerine yeni bir santrfor arayışına giren Fenerbahçe, Premier Lig devi Liverpool ile yollarını ayıran Uruguaylı yıldız Darwin Nunez için girişimlere başladı.

İngiliz basınından "football365" adlı site, Fenerbahçe'nin Liverpool'un Uruguaylı yıldızı Darwin Nunez'i kiralamak için görüşmelere başladığını iddia etti. Teknik direktör Jose Mourinho'nun bu transferi özellikle istediği belirtilirken, kiralama formülünün masada olduğu ifade edildi.

Real Madrid'in yıldızı Luka Modric'ten Arda Güler iddiası Real Madrid'in yıldızı Luka Modric'ten Arda Güler iddiası Haberi Görüntüle

MOURINHO VE MENDES DEVREDE

Fenerbahçe'de, Darwin Nunez'in transferi için teknik direktör Jose Mourinho ve menajer Jorge Mendes'in görüşmeleri yürüttüğü öğrenildi. 2022'den bu yana Liverpool forması giyen ve sözleşmesi 2028'de bitecek olan Nunez'in transferi için yoğun çaba harcanıyor.

Bozkurt soruşturması sonrası Merih Demiral'dan ilk paylaşım Bozkurt soruşturması sonrası Merih Demiral'dan ilk paylaşım Haberi Görüntüle

85 MİLYON EURO'YA TRANSFER EDİLDİ

Liverpool, 2022 yılında Portekiz ekibi Benfica'dan 85 milyon Euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Darwin Nunez'den yüksek verim almayı umuyordu. Uruguaylı futbolcu, geride kalan sezonda 54 maçta 18 gol ve 13 asistlik performans sergiledi.

Kariyerinde Peñarol, Almeria, Benfica ve Liverpool formalarını giyen 25 yaşındaki yıldız oyuncunun güncel piyasa değeri 70 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Daichi Kamada Premier Lig'de! Resmi imzalar atıldı Daichi Kamada Premier Lig'de! Resmi imzalar atıldı Haberi Görüntüle

LIVERPOOL PAYLAŞIMLARINI SİLDİ

Liverpool'da beklentileri tam anlamıyla karşılayamayan Darwin Nunez, sosyal medya hesabından Liverpool paylaşımlarını silerek dikkat çekmişti. Uruguaylı futbolcunun adı bir süredir Barcelona ile de anılıyordu.

Arda ile Abdülkerim arasında eğlenceli anlar kameralara böyle yansıdı Arda ile Abdülkerim arasında eğlenceli anlar kameralara böyle yansıdı Haberi Görüntüle

COPA AMERICA'DA İKİ GOL ATTI

Uruguay Milli Takımı ile Copa America'da mücadele eden Darwin Nunez, Panama'yı 3-1 yendikleri maçta bir gol, Bolivya'yı 5-0 mağlup ettikleri karşılaşmada ise bir gol kaydederek turnuvada toplam iki kez fileleri havalandırdı.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading