Yandex Metrica

Sitede Ara

Yoklukları Fenerbahçe'yi çok zorladı! Fred ve Djiku ne zaman dönüyor?

Yoklukları Fenerbahçe'yi çok zorladı! Fred ve Djiku ne zaman dönüyor?

Fenerbahçe'de kritik sakatlıkları bulunan Fred ve Djiku, iyileşme sürecini tamamladı. İki oyuncunun dönüş tarihi ve hangi maçta forma giyecekleri merak konusu.

Spor

10.05.2024, 16:12

Fenerbahçe'de yaşanan sakatlıklar, takımın performansını etkiledi. Fred ve Djiku gibi önemli isimlerin sakatlıklarını atlatması, takımın gücünü artırabilir.

Arda Turan, Galatasaray'ın stoperine göz dikki! Eyüpspor harekete geçti Arda Turan, Galatasaray'ın stoperine göz dikki! Eyüpspor harekete geçti Haberi Görüntüle

BİREYSEL ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Fred ve Djiku, sakatlıklarını atlatarak bireysel çalışmalara başladı. İki oyuncunun da form tutması, Fenerbahçe için önemli bir avantaj olabilir.

Fenerbahçe'den Osayi-Samuel'le ilgili sürpriz karar Fenerbahçe'den Osayi-Samuel'le ilgili sürpriz karar Haberi Görüntüle

KARAGÜMRÜK MAÇINDA YOKLARDI

Fred ve Djiku, son oynanan Fatih Karagümrük maçında görev alamadılar. Ancak iyileşmeleri sonrasında yakın zamanda sahalara dönmeleri bekleniyor.

Arda Güler ilk kez 11'de çıktı! Ancelotti'den beklenen müjdesi geldi: Daha çok süre alacak! Arda Güler ilk kez 11'de çıktı! Ancelotti'den beklenen müjdesi geldi:... Haberi Görüntüle

KONFERANS'A YETİŞEMEYECEKLER

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde yarın oynanacak Nordsjaelland maçında Fred ve Djiku'nun forma giymesi beklenmiyor. İki oyuncunun bu maça yetişmesi riskli görünüyor.

Galatasaray'dan giden açılıyor! Ndombele ve Tete neler neler yapıyor Galatasaray'dan giden açılıyor! Ndombele ve Tete neler neler yapıyor Haberi Görüntüle

FRED İÇİN SİVASSPOR MAÇI ÖNGÖRÜSÜ

Fred'in Kadıköy'deki Sivasspor maçında sahalara dönmesi bekleniyor. Brezilyalı orta saha oyuncusunun, takıma önemli bir destek sağlaması bekleniyor.

Göztepe sambacı çekiyor! Hem de 10 numara Göztepe sambacı çekiyor! Hem de 10 numara Haberi Görüntüle

DJIKU'DA DURUM BELİRSİZ

Djiku'nun durumu ise belirsizliğini koruyor. Teknik ekip, Ganalı savunmacının tam anlamıyla hazır olmadan riske edilmemesi konusunda kararlı. Djiku'nun Beşiktaş derbisinde sahada olup olmayacağı belirsizliğini koruyor.

Trabzonspor, St. Gallen karşısında nasıl tur atlar? İşte ihtimaller… Trabzonspor, St. Gallen karşısında nasıl tur atlar? İşte ihtimaller… Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ DERBİSİNE ODAKLANILIYOR

Fenerbahçe'nin teknik ekibi, Fred ve Djiku'yu Beşiktaş derbisine yetiştirmek için çalışıyor. Ancak her iki oyuncunun da tam anlamıyla hazır olup olmayacağı maç günü belli olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading