Sitede Ara

Yunan ekibi PAOK'tan Galatasaray maçı öncesi tepki çeken paylaşım

Yunan ekibi PAOK'tan Galatasaray maçı öncesi tepki çeken paylaşım

Yunan takımı PAOK, UEFA Avrupa Ligi'nde bu akşam oynanacak Galatasaray maçı öncesi İstanbul yolcuğunu "Konstantinopolis'e giden yol!" yazısıyla paylaştı. Bu paylaşım Türk kullanıcıların tepkisi çekti.  

Spor

25.09.2024, 16:43

UEFA Avrupa Ligi'nde ilk hafta mücadelesi, bu akşam oynanacak maçlarla start alacak.

Lig etabına geçilen yeni formatıyla ilk kez düzenlenecek UEFA Avrupa Ligi'nde ilk hafta maçları, bugün ve yarın oynanacak.

Organizasyonun yeni formatında 8 takımla karşılaşacak Galatasaray, PAOK ile yapacağı müsabakadan sonra sırasıyla RFS, Elfsborg, Tottenham, AZ Alkmaar, Malmö, Dinamo Kiev ve Ajax ile maç oynayacak.

Alaves maçı öncesi Ancelotti'den flaş Arda Güler kararı Alaves maçı öncesi Ancelotti'den flaş Arda Güler kararı Haberi Görüntüle

GALATASARAY'IN KONUĞU PAOK

Bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde Türkiye'yi Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray temsil edecek. Galatasaray, bu akşam saat 22.00'de RAMS Park'ta Yunanistan ekibi PAOK'u ağırlayacak. RAMS Park'ta saat 22.00'de başlayacak müsabakayı İspanyol hakem Alejandro Hernandez yönetecek. Müsabaka TRT 1 ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak.

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin hakemi belli oldu Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin hakemi belli oldu Haberi Görüntüle

40 OTOBÜSLE GELDİLER

Galatasaray'a konuk olacak Yunanistan temsilcisi PAOK'un taraftarları bugün öğle saatlerinde İpsala Sınır Kapısı'ndan Türkiye'ye giriş yaptı. Yunanistan'dan 40 otobüsle gelen taraftarlar, gümrük ve polis ekiplerince kontrol edildi. Sınır kapısı önünde ise jandarma ve polis ekipleri de geniş güvenlik önlemi aldı.

Batshuayi'nin sözleri Fenerbahçelileri delirtecek! Yıldız futbolcudan derbi sözleri... Batshuayi'nin sözleri Fenerbahçelileri delirtecek! Yıldız futbolcudan derbi sözleri... Haberi Görüntüle

YUNAN TARAFTARA SIKI TAKİP

Kontrollerinin ardından geçiş yaptıktan sonra bir süre sınır kapısı önünde mola veren taraftar otobüsleri sorunsuz şekilde polis gözetiminde İstanbul'a yola çıktı. Edirne Vali Yardımcısı ve İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili de taraftarı taşıyan otobüslerin geçişi sırasında alınan güvenlik önlemlerini yakından takip etti. 

Parkede büyük maç böyle bitti: Anadolu Efes'e kupayı Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi Parkede büyük maç böyle bitti: Anadolu Efes'e kupayı Cumhurbaşkanı Erdoğan... Haberi Görüntüle

PAOK CEPHESİNDEN TEPKİ ÇEKEN PAYLAŞIM

Öte yandan PAOK cephesinden tepki çeken bir paylaşım geldi. PAOK cephesi, takımın İstanbul'a gelişini anlatan skandal bir paylaşımda bulundu. PAOK'un yaptığı paylaşımda, "Konstantinopolis'e giden yol!" ifadesini kullandı. Bu paylaşım Türk kullanıcıların tepkisi çekti.

Ayrıca Galatasaray, bu akşamki maç öncesinde PAOK yönetimini Galatasaray Adası'nda yemekte ağırladı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading