Yunanistan’da Türkiye rekoru: Görkem Gedik 72 metreye daldı!

Yunanistan’da Türkiye rekoru: Görkem Gedik 72 metreye daldı!

Paletsiz ip desteksiz kategorisinde yeni rekor kırıldı. Serbest Dalış Dünya Şampiyonası'nda milli sporcumuz Görkem Gedik, 72 metre dalışla Türkiye rekorunu yeniledi. 

Spor

09.10.2024, 18:35

Yunanistan'ın Kalamata şehrinde düzenlenen Serbest Dalış Dünya Şampiyonası, 40 ülke ve 140 sporcunun katılımıyla heyecan dolu anlara sahne oldu. Milli sporcumuz Görkem Gedik, paletsiz ip desteksiz kategorisinde yaptığı 72 metrelik dalışla Türkiye rekoruna imza attı. Gedik, şampiyona kapsamında gerçekleştirdiği dalışta, 72 metreye 2 dakika 50 saniyede ulaşarak büyük bir başarı elde etti. 

Kocaman'dan Mourinho'ya destek! Fenerbahçe taraftarı: Başarı için sabır şart... Kocaman'dan Mourinho'ya destek! Fenerbahçe taraftarı: Başarı için sabır şart... Haberi Görüntüle

DAHA ÖNCE 5. OLMUŞTU 

Daha önce bu kategorideki rekoru 71 metre ile elinde bulunduran Gedik, şampiyonada sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekti ve 5'incilik elde etti.

Spor camiasından şiddete karşı ortak tepki: Kadına ve çocuğa dokunma Spor camiasından şiddete karşı ortak tepki: Kadına ve çocuğa dokunma Haberi Görüntüle

EMEĞİMİN KARŞILIĞINI ALDIM 

Rekorunu tazelemenin mutluluğunu yaşayan Gedik, yaptığı açıklamada, bu başarı için çok çalıştığını ve emeğinin karşılığını aldığı için çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Golü attı gözyaşlarına hakim olamadı: Visca'dan duygu patlaması Golü attı gözyaşlarına hakim olamadı: Visca'dan duygu patlaması Haberi Görüntüle

12 EKİM'DE SONA ERİYOR 

Serbest Dalış Dünya Şampiyonası, 12 Ekim'de sona erecek. Gedik’in başarısı, Türk sporunun uluslararası alandaki başarılarına bir yenisini eklemiş oldu. Sporcunun önümüzdeki günlerde gerçekleştireceği diğer dalışlar ise merakla bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading