Yandex Metrica

Yunanlar hala hazımsızlık yaşıyor! İşte Galatasaray karşılaşması öncesi PAOK'un aciz paylaşımı

Yunanlar hala hazımsızlık yaşıyor! İşte Galatasaray karşılaşması öncesi PAOK'un aciz paylaşımı

UEFA Avrupa Ligi’nde bu akşam Galatasaray’a konuk olacak PAOK’un sosyal medyada yaptığı “Konstantinopolis’e giden yol!” ifadesi ile 1453'ten beri süren hazımsızlıklarını yine gözler önüne sererken bu aciz paylaşımıyla tepki toplamayı başardı.

Spor

25.09.2024, 19:17

UEFA Avrupa Ligi’nin ilk haftasında Galatasaray, Yunanistan temsilcisi PAOK ile karşı karşıya gelecek. İstanbul’da oynanacak bu önemli mücadele öncesinde PAOK, sosyal medya üzerinden tepki çeken bir paylaşıma imza attı. Yunan ekibi, takımın İstanbul’a gelişini anlatan paylaşımda "Konstantinopolis'e giden yol!" ifadesini kullanarak, hazımsızlıklarını bir kez daha ortaya koydu.

Milli takıma yeni yıldız: Stuttgart'ın kaptanı Atakan Karazor, Montella'dan davet bekliyor Milli takıma yeni yıldız: Stuttgart'ın kaptanı Atakan Karazor, Montella'dan davet... Haberi Görüntüle

HAZIMSIZLIKLARIYLA TEPKİ TOPLADILAR

Paylaşımında, İstanbul'un 1453 yılında Fatih Sultan Mehmet tarafından fethedilmesini hala hazmedemeyen Yunanlara, Türk futbolseverlerden tepki geldi. PAOK’un bu ifadeyi kullanarak geçmişe dayalı bir hazımsızlığı gündeme getirmesi, özellikle sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Norveçli futbolcu İsrail'den gelen transfer teklifini reddetti: Kanlı para istemem Norveçli futbolcu İsrail'den gelen transfer teklifini reddetti: Kanlı para istemem Haberi Görüntüle

MAÇ ÖNCESİ GERGİNLİK ARTIYOR

Galatasaray ile PAOK arasındaki bu kritik mücadele öncesinde yapılan bu paylaşım, gerginliği artıracak bir unsur olurken, bu akşamki karşılaşmanın hem sahada hem de saha dışında nasıl şekilleneceği merak konusu oldu.

İşte PAOK'un skandal paylaşımı;

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading