Sitede Ara

Yunus Akgün Galatasaray'ın dev teklifini elininin tersiyle itti! Akgün sözleşme yenilemek istemiyor mu?

Yunus Akgün Galatasaray'ın dev teklifini elininin tersiyle itti! Akgün sözleşme yenilemek istemiyor mu?

Galatasaray'da bu sezon başarılı bir form grafiği çizen Yunus Akgün ile sarı kırmızılı yönetim yeni sözleşmeye imza atmak istiyor. Bu doğrultuda Yunus Akgün'e teklifte bulunan Galatasaray yönetimine Akgün'den olumlu yanıt gelmedi. İşte Akgün'ün reddettiği o çılgın teklif...

Spor

11.10.2024, 13:40

Sezon başında takımda geleceği hakkında soru işaretleri bulunan Yunus Akgün, takım içerisindeki bu belirsizliğe rağmen sezona fırtına gibi giriş yaptı. Teknik Direktör Okan Buruk ile sık sık toplantılar gerçekleştiren başarılı kanat oyuncusu, golleri ile yıldızlaştı. Fizik olarak üstüne bir hayli koyan Yunus Akgün, takımın vazgeçilmezi haline geldi.

Fenerbahçe rahat kazandı Beşiktaş fark yedi! İşte UEFA Ülke puanı sıralamasında son durum Fenerbahçe rahat kazandı Beşiktaş fark yedi! İşte UEFA Ülke puanı... Haberi Görüntüle

KEREM'İN YERİNİ DOLDURDU

Yaz transfer sezonun sonunda Galatasaray'dan Benfica'ya 12 milyon euro bedelle Benfica'ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu'nun yerinin dolup dolmayacağı bir hayli merak ediliyordu. Yerine transfer yapılmayan oyuncun yerini Okan Buruk, takım içerisinden doldurdu. Yunus Akgün'ü ilk 11 monte eden Okan Buruk, milli oyuncuyla beraber Kerem Aktürkoğlu'nun yerini doldurmayı başardı.

Kumar borcu iddiası doğru mu? Serhat Akın'dan silahlı saldırı sonrası ilk açıklama Kumar borcu iddiası doğru mu? Serhat Akın'dan silahlı saldırı sonrası... Haberi Görüntüle

ÇOK FORMDA

Son maçlarda takımın sorumluluk yükünü üzerine alan Yunus Akgün, form grafiği ile dikkat çekiyor. İlk 11'de başladığ hemen hemen her maçta skora etki eden milli futbolcu, taraftarın göz bebeği haline geldi. Yunus Akgün'ün skor katkısı ile beraber oyun içerisindeki katkısı ile Teknik Direktör Okan Buruk'un rahat nesef almasını sağlıyor.

A Milli Takım aday kadrosu belli oldu A Milli Takım aday kadrosu belli oldu Haberi Görüntüle

TEKLİFİ REDDETTİ

Galatasaray yönetimi Yunus AKgün'ün bu dikkat çekici performansı sonrası harekete geçti. Sarı kırmızılı yönetim, başarılı oyuncu ile sözleşme yenileme görüşmesi gerçekleştirdi. Bu kapsamda sarı kırmızılı ekip, Yunus Akgün dev bir teklifte bulundu.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Galatasaray, Yunus Akgün'e 40 Milyon TL'lik teklifte bulundu. Yunus ise bu teklifi geri çevirdi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Bersan Taskaya

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading