Yandex Metrica

Yunus Akgün'den derbideki pozisyonu için flaş yorum: Penaltıydı

Yunus Akgün'den derbideki pozisyonu için flaş yorum: Penaltıydı

Galatasaray'ın genç oyuncusu Yunus Akgün, Fenerbahçe derbisindeki penaltı pozisyonunu değerlendirdi. UEFA Avrupa Ligi'nde PAOK maçı öncesi konuşan Akgün, "Ayağım yerden kesildi, o an anlayamadım ama Fenerbahçe'ye verilen penaltıya bakarsak, benimki daha net penaltıydı." ifadelerini kullandı.

Spor

24.09.2024, 18:34

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde Yunanistan temsilcisi PAOK ile karşılaşmaya hazırlanırken, takımın genç yıldızı Yunus Akgün maç öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe derbisindeki penaltı pozisyonuna değinen Akgün, kendi pozisyonunun da tartışmalı olduğunu vurguladı.

İtalyanlar duyurdu: İşte Nicola Zalewski'nin Galatasaray'dan istediği ücret İtalyanlar duyurdu: İşte Nicola Zalewski'nin Galatasaray'dan istediği ücret Haberi Görüntüle

"BENİM POZİSYONUM DAHA NET PENALTIYDI"

Yunus Akgün, Fenerbahçe derbisinde yaşanan penaltı pozisyonunu değerlendirdiği açıklamasında, "Sıcak anda pozisyonu tam anlayamadım. Ayağım yerden kesilmişti, bu yüzden pozisyonu fark edemedim. Ancak Fenerbahçe’ye verilen penaltıya bakarsak, benim pozisyonum çok daha net bir penaltıydı." dedi.

Son dakika... Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde 11'ler belli oldu Son dakika... Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde 11'ler belli oldu Haberi Görüntüle

PAOK MAÇI ÖNCESİ MORALLER YÜKSEK

Yunus Akgün, Galatasaray’ın Süper Lig'de elde ettiği başarıların UEFA Avrupa Ligi’ne de yansımasını beklediğini belirterek, "Derbiyi kazandık ve Süper Lig'de 6'da 6 yaptık. Bu moralle PAOK maçına çıkıyoruz. UEFA Avrupa Ligi'ne iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Kendi performansım da önemli ama takımın başarısı her şeyden daha değerli." ifadelerini kullandı.

Brighton maçında Ferdi Kadıoğlu oynayacak mı? Brighton maçında Ferdi Kadıoğlu oynayacak mı? Haberi Görüntüle

DERBİ ÖNCESİ MOTİVASYON MEKTUPLARI

Galatasaray’ın derbiye hazırlık sürecine de değinen Akgün, derbi öncesi futbolculara özel olarak hazırlanan mektupların kendilerini motive ettiğini belirterek "Bu mektuplar çok değerliydi, bizi derbiye daha da hazırladı. Takım olarak bunun etkisini sahada hissettik." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading