Yandex Metrica

Yusuf Dikeç'in siyasi görüşü ne, hangi partiye destek veriyor? Olimpiyat efsanesinde açıklama

Yusuf Dikeç'in siyasi görüşü ne, hangi partiye destek veriyor? Olimpiyat efsanesinde açıklama

Fransa'nın ev sahipliği yaptığı Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları'nda dünyaya nam salan Yusuf Dikeç, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı açılış katıldığı bir kolejde siyasi görüşü ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Spor

10.09.2024, 14:12

Paris Olimpiyat Oyunları'nda havalı tabanca dalında gümüş madalyanın sahibi olan yusuf Dikeç, turnuvada gösterdiği rahat tavırlarıyla dünyanın gündemine oturmuştu. 

2024-2025 eğitim öğretim yılı açılışı için katıldığı kolejde açıklamalarda bulunan Yusuf Dikeç, ''Benim hiçbir zaman için siyasi ajandam olmadı'' dedi.

Ali Koç'tan hakemlere eleştiri: Hataları kabul edilebilir değil Ali Koç'tan hakemlere eleştiri: Hataları kabul edilebilir değil Haberi Görüntüle

SİYASETE GİRECEK Mİ?

Yusuf Dikeç, siyasete gireceği söylentilerine de cevap vererek, ''Oralara takılı kaldığımız zaman inanın yol alamayız. İnsanların hepsini mutlu edemeyiz. Benim bir çizgim var. Benim tabii ki bir düşüncem, görüşüm vardır. Çizgim ilk önce bu ülkeyi sevmek, bu ülkeye hizmet etmektir.

Benim hiçbir zaman için siyasi ajandam olmadı. Kişisel bir siyasi düşüncem vardır, her Türk vatandaşı gibi seçim zamanı oyumu kullanacağım. Ama diğer taraftan siyasileştirmek, bir tarafa çekmek inanın hoş bir şey değil.

Ben siyasi kimliğimle değil de sporcu kimliğimle geldim, sporcu kimliğimle de devam etmek istiyorum. Dediğim gibi ancak seçim zamanı gider oyumuzu kullanırız. İnan hiçbir taraftan eğilip, bükülmesine gönlümüz razı değil. Bu bayrak altında yaşayan insanların bir tek siyasi düşüncesi olmalı, bu ülkeye hizmet etmek'' ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading