Yandex Metrica

Yusuf Yazıcı için transfer savaşı! Fransız basını talipleri açıkladı

Yusuf Yazıcı için transfer savaşı! Fransız basını talipleri açıkladı

Lille'den ayrıldıktan sonra serbest statüde bulunan milli futbolcu Yusuf Yazıcı için Avrupa'nın dev kulüpleri devrede. Olympiakos ve Lazio, Yusuf Yazıcı'yı kadrosuna katmak için yarışıyor.

Spor

02.09.2024, 15:31

Lille ile sözleşme yenilememe kararı alan Yusuf Yazıcı, serbest statüde bulunmasıyla birlikte transfer döneminin kapanmasına rağmen birçok Avrupa kulübünün radarına girdi. Fransız basınında yer alan haberlere göre, Yunanistan’ın köklü kulübü Olympiakos ve İtalya Serie A ekiplerinden Lazio, milli futbolcu Yusuf Yazıcı’yı kadrosuna katmak için harekete geçti.

Kerem Aktürkoğlu Benfica'ya kaç paraya gitti? Transferin detayları açıklandı Kerem Aktürkoğlu Benfica'ya kaç paraya gitti? Transferin detayları açıklandı Haberi Görüntüle

OLYMPIAKOS VE LAZIO'NUN İLGİSİ

Özellikle Olympiakos’un, geçtiğimiz günlerde Galatasaraylı Barış Alper Yılmaz’a olan ilgisinin ardından şimdi de Yusuf Yazıcı için devrede olduğu belirtiliyor. Bu iki kulübün, Yusuf’un yeteneklerinden faydalanmak ve kadrolarını güçlendirmek adına kıyasıya bir rekabet içinde olduğu iddia ediliyor.

Soykırımcı İsrail'e büyük şok! İtalyan taraftarlardan sosyal medyaya damga vuran protesto Soykırımcı İsrail'e büyük şok! İtalyan taraftarlardan sosyal medyaya damga vuran... Haberi Görüntüle

SERBEST STATÜ AVANTAJI

Avrupa'da transfer dönemi 1 Eylül’de sona ermiş olmasına rağmen, kulüplerin sözleşmesi bulunmayan oyuncuları kadrosuna katabilme imkânı bulunuyor. Bu durum Yusuf Yazıcı gibi serbest oyuncular için transfer pazarını canlı tutmaya devam ediyor.

Arda Güler'in sağlık durumu nasıl? Madrid'e geri dünüyor! Arda Güler'in sağlık durumu nasıl? Madrid'e geri dünüyor! Haberi Görüntüle

GEÇEN SEZON PERFORMANSI

Geçtiğimiz sezon Lille formasıyla 42 maçta 2.128 dakika süre alan Yusuf Yazıcı, bu maçlarda 12 gol atarken, 4 de asist yaparak dikkat çekici bir performans sergiledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading