Yandex Metrica

Sitede Ara

Zaha için sürpriz talip! Nihat Kahveci'ye danıştılar ve...

Zaha için sürpriz talip! Nihat Kahveci'ye danıştılar ve...

Ünlü futbol yorumcusu Nihat Kahveci, Galatasaray'dan ayrılması gündemde olan bir yıldız futbolcu için Olympiakos'un sportif direktörü Darko Kovacevic'in kendisini aradığını canlı yayında açıkladı. Kovacevic'in ilgilendiği isimler arasında Wilfried Zaha da bulunuyor.

Spor

29.08.2024, 10:48

Galatasaray'dan ayrılığı gündemde olan bir yıldız futbolcunun transferiyle ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Eski milli futbolcu ve ünlü yorumcu Nihat Kahveci, Kontraspor YouTube kanalında yaptığı açıklamada, Olympiakos'un sportif direktörü Darko Kovacevic'in kendisini arayarak Galatasaraylı bir futbolcu hakkında bilgi aldığını açıkladı.

Bellingham'dan milli sporcu Sümeyye Boyacı paylaşımı viral oldu Bellingham'dan milli sporcu Sümeyye Boyacı paylaşımı viral oldu Haberi Görüntüle

KOVACEVIC'TEN KAHVECİ'YE SÜRPRİZ TELEFON

Kahveci, futbolculuk döneminde birlikte oynadığı Darko Kovacevic'in kendisine telefon ederek Galatasaray’dan iki oyuncu hakkında bilgi istediğini belirtti. Kovacevic'in ilgilendiği futbolculardan birinin Türk olduğunu ve milli takımda forma giydiğini söyleyen Nihat Kahveci, bu futbolcunun ismini açıklamasa da büyük merak uyandırdı. Diğer yandan, Kovacevic’in ilgilendiği diğer ismin ise Galatasaray’ın yıldızı Wilfried Zaha olduğu belirtildi.

Türkiye, İzlandı'yı yıktı hat-trick yapan Kerem Aktürkoğlu Portekiz'i salladı Türkiye, İzlandı'yı yıktı hat-trick yapan Kerem Aktürkoğlu Portekiz'i salladı Haberi Görüntüle

OLYMPIAKOS'UN ZAHA PLANI

Nihat Kahveci, Kovacevic'in Wilfried Zaha ile ilgili düşüncelerini paylaştığını ancak transferin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğinin belirsiz olduğunu ifade etti. Zaha'nın Galatasaray'a bu yaz katılmasının ardından Olympiakos'un radarına girmesi, Yunan kulübünün transferde ne kadar iddialı olduğunu gösterdi.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading