Yandex Metrica

Zaha, İngiltere'ye borç mu taktı? Vergi borcunu Galatasaray'a ödetmeye çalıştılar

Zaha, İngiltere'ye borç mu taktı? Vergi borcunu Galatasaray'a ödetmeye çalıştılar

Wilfried Zaha'nın Galatasaray'dan Crystal Palace'a transferi, İngiltere'deki vergi borcu nedeniyle çıkmaza girdi. Fildişi Sahilli futbolcunun İngiltere'ye dönüşü, vergi problemi yüzünden askıya alındı.

Spor

20.08.2024, 13:03

Galatasaray'da geleceği belirsiz olan Wilfried Zaha'nın eski kulübü Crystal Palace'a geri dönmesi gündemdeyken, transferin gerçekleşmemesinin ardında dikkat çekici bir iddia ortaya atıldı. Sabah gazetesinin haberine göre, Zaha'nın İngiltere'ye dönmesinin önündeki engel, 6 milyon euro tutarındaki vergi borcu.

Galatasaray'dan ayrılan futbolcular alev aldı! Performansları sarı-kırmızılıları şimdiden pişman etti Galatasaray'dan ayrılan futbolcular alev aldı! Performansları sarı-kırmızılıları şimdiden pişman etti Haberi Görüntüle

İNGİLİZ TAKIMLARI GERİ ADIM ATTI

2023-2024 sezonunda İngiltere'ye birkaç kez giriş-çıkış yapan Zaha'ya bu seyahatler sonucunda yüklü bir vergi borcu çıkarıldığı belirtildi. Bu durumun, Crystal Palace ve Leicester City gibi kulüplerin Zaha'yı transfer etmekten geri adım atmalarına neden olduğu öne sürüldü.

Sırp medyası deşifre etti: Krunic'in sözleşmesinde dikkat çeken madde Sırp medyası deşifre etti: Krunic'in sözleşmesinde dikkat çeken madde Haberi Görüntüle

BORCU GALATASARAY'A ÖDETMEK İSTEDİLER

İddiaya göre, Crystal Palace ve Leicester City, bu borcun Galatasaray tarafından ödenmesini talep etti. Ancak sarı-kırmızılı kulüp, bu talebi kabul etmedi. Bu nedenle, Zaha'nın İngiltere'ye dönüşü şimdilik askıya alınmış durumda.

Zaha'nın bu vergi borcu krizini nasıl çözeceği ve transferinin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği merakla bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

1

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading