Yandex Metrica

Zaha, Lyon'da kesik yedi! Kadroya alınmadı

Zaha, Lyon'da kesik yedi! Kadroya alınmadı

Galatasaray'dan Lyon'a kiralık olarak transfer olan Wilfried Zaha, Lens ile oynanacak maçın kadrosuna alınmadı. Lyon Teknik Direktörü Pierre Sage, oyuncunun form durumunu eleştirerek, Zaha'nın henüz hazır olmadığını belirtti.

Spor

15.09.2024, 19:00

Ligue 1'in 4. haftasında Lyon, deplasmanda Lens ile karşılaşmaya hazırlanırken, kadroya dair dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Galatasaray'dan sezon başında Lyon’a kiralık olarak transfer olan Wilfried Zaha, maç kadrosuna dahil edilmedi. Lyon Teknik Direktörü Pierre Sage, düzenlediği basın toplantısında Zaha’nın neden kadroya alınmadığını açıkladı.

Jayden Oosterwolde hapis yatacak mı? Düzenlenen iddianame sonra menajerinden açıklama Jayden Oosterwolde hapis yatacak mı? Düzenlenen iddianame sonra menajerinden açıklama Haberi Görüntüle

TEKNİK DİREKTÖRDEN ZAHA'YA ELEŞTİRİ

Lyon Teknik Direktörü Pierre Sage, Wilfried Zaha’nın performansının henüz istenilen seviyede olmadığını belirtti. Sage, "Zaha biraz formsuz geldi. Transfer döneminin sonlarına doğru takımdan ayrılacağını düşündüğü için antrenmanlarını aksattı. 90 dakika sahada kalabilmesi için zamana ihtiyacı var." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'den sürpriz transfer hamlesi! Umut Tohumcu için çılgın rakam Fenerbahçe'den sürpriz transfer hamlesi! Umut Tohumcu için çılgın rakam Haberi Görüntüle

ZAHA'NIN DURUMU TARTIŞMA KONUSU

Wilfried Zaha’nın Lyon’da henüz istenen seviyeye ulaşamaması, oyuncunun gelecek haftalardaki performansına dair soru işaretleri doğurdu. Galatasaray'dan kiralanan Fildişi Sahilli oyuncunun, takıma ne zaman tam olarak katkı sağlayabileceği ise belirsizliğini koruyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading