Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

Zaniolo'da Galatasaray'dan ayrılacak mı? İşte o yorum

Zaniolo'da Galatasaray'dan ayrılacak mı? İşte o yorum

Galatasaray'ın yıldız ismi Nicolo Zaniolo için Atalanta ve Fiorentina kapışırken, İtalyan oyuncudan sarı kırmızılı ekibe veda niteliğinde bir hareket geldi.

Spor

29.06.2024, 16:37

Sarı kırmızılı ekip geçtiğimiz sezon Aston Villa'ya kiraladığı ancak İngiliz takımının satın alma opsiyonunu kullanmadığı Nicolo Zaniolo'nun Galatasaray'dan ayrılacağı gündeme geldi.

İtalyan gazetesi Corriere dello Sport'un haberine göre; Yıldız isimin transferi için Fiorentina ile Atalanta'nın rekabet halinde olduğu ileri sürülürken "Önümüzdeki birkaç saat Zaniolo cepheside oldukça sıcak geçecek." yorumu yapıldı.

Haberin detayında ise Atalanta'nın Zaniolo için Galatasaray'a satın alma hakkıyla beraber cazip bir kiralama teklifi sunduğu belirtildi. Ancak bu teklifte zorunlu satın alma opsiyonunun yer almamasının Cimbom tarafından olumlu karşılanmadığı öne sürüldü.

Fiorentina'nın ise Zaniolo transferinde çok ısrarcı olduğu ve İtalyan kulübü yönetiminin bu transfere çok önem verdiği vurgulandı. Galatasaray'ı ikna etmek için satın alma zorunluluğu olan bir kiralama teklifi sunulacağı iddia edildi.

Arda Güler'in yıllar sonra ortaya çıkan fotoğrafı gündem oldu! İşte o döneme ait... Arda Güler'in yıllar sonra ortaya çıkan fotoğrafı gündem oldu! İşte... Haberi Görüntüle

VEDA NİTELİĞİNDE HAREKET

Fiorentina ve Atalanta'nın transferi için kapıştığı yıldız futbolcu, sosyal medya hesabında Galatasaray'la ilgili yaptığı tüm paylaşımları sildi.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading