Yandex Metrica

Sitede Ara

Ziyech'ten dikkat çeken sosyal medya hamlesi: Galatasaray'ı resmen sildi

Ziyech'ten dikkat çeken sosyal medya hamlesi: Galatasaray'ı resmen sildi

Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı Faslı yıldız Hakim Ziyech, Sarı-Kırmızılı kulüpten ayrılmanın eşiğinde. Ziyech, sosyal medya hesabından Galatasaray'a dair tüm paylaşımlarını kaldırarak dikkat çekici bir hamleye imza attı.

Spor

01.09.2024, 16:43

Galatasaray’ın sezon başında büyük umutlarla kadrosuna kattığı Hakim Ziyech, beklenmedik bir şekilde kulüpten ayrılmanın eşiğine geldi. Sarı-Kırmızılı kulüpte son günlerde yaşanan ayrılık haberlerine Ziyech de eklendi. Faslı oyuncunun sosyal medya hesabında yaptığı hamle, ayrılık iddialarını daha da güçlendirdi.

Arda Güler'in tepkisi büyüyor! İspanyollar milli futbolcuya sahip çıktı Arda Güler'in tepkisi büyüyor! İspanyollar milli futbolcuya sahip çıktı Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYADA GALATASARAY TEMİZLİĞİ

Ziyech, sosyal medya hesabından Galatasaray'la ilgili neredeyse tüm paylaşımlarını kaldırdı. Geçtiğimiz günlerde şampiyonluk kutlamalarına dair sadece bir kareyi bırakan Ziyech, bu son paylaşımını da sildi. Bu hareketi oyuncunun Galatasaray’la yollarını ayırmaya hazırlandığının güçlü bir göstergesi olarak değerlendirildi.

Trabzonspor'un teknik direktörü kim olacak? İşte listedeki o isim... Trabzonspor'un teknik direktörü kim olacak? İşte listedeki o isim... Haberi Görüntüle

AJAX İDDİALARI GÜÇLENİYOR

Fransız basınına göre, Faslı yıldızın eski kulübü Ajax’a dönmek istediği iddia edildi. Footmercato’nun haberine göre, Ajax da Ziyech ile ilgileniyor ancak transferin gerçekleşmesi için Hollanda ekibinin önce oyuncu satışı yapması gerektiği belirtiliyor.

Ziyech'in Galatasaray’daki geleceği belirsizliğini korurken, oyuncunun bu hamlesi kulüp ve taraftarlar arasında büyük merak uyandırdı. Galatasaray’ın nasıl bir yol izleyeceği ve Ziyech’in kariyerine hangi kulüpte devam edeceği ilerleyen günlerde netleşecek gibi görünüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading