Süleyman Soylu’dan Gazze ve Yahya Sinvar’a Saygı: Cephesini terk etmeyen komutana selam olsun!

Süleyman Soylu’dan Gazze ve Yahya Sinvar’a Saygı: Cephesini terk etmeyen komutana selam olsun!

Eski İçişleri Bakanı ve milletvekili Süleyman Soylu, Gazze’de hayatını kaybeden şehit Hamas lideri Yahya Sinvar’a yönelik önemli bir açıklama yaptı. Soylu, Sinvar’ın şehadetini anarak, "Yahya Sinvar’ın şehadeti önünde saygıyla eğiliyorum" dedi. 

Gündem

18.10.2024, 14:04

AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, Gazze'de siyonistlerle girdiği çatışmada hayatını kaybeden şehit Hamas lideri Yahya Sinvar’ın ölümüne ilişkin sosyal medya hesabında açıklamada bulundu. Soylu,'' Yahya Sinvar’ın Şehadeti önünde saygıyla eğiliyorum. Çanakkale; İslam ve Türk dünyasının ön cephesiydi. Gazze de İslam ve Türk dünyasının ön cephesidir.Cephesini terk etmeyen komutana selam olsun.'' şeklinde açıklama yaptı. 

İşte Süleyman Soylunun yaptığı açıklama şu şekilde: 

''Yahya Sinvar’ın Şehadeti önünde saygıyla eğiliyorum.Çanakkale; İslam ve Türk dünyasının ön cephesiydi. Gazze de İslam ve Türk dünyasının ön cephesidir. Cephesini terk etmeyen komutana selam olsun.'' şeklinde paylaşımda bulundu. 

Sur canisinin odası görüntülendi! İki kadını öldüren Semih Çelik'in odasındaki 'Kukla' isimli kitap dikkat çekti! Sur canisinin odası görüntülendi! İki kadını öldüren Semih Çelik'in odasındaki... Haberi Görüntüle

GAZZE DİRENİŞ VE MÜCADELENİN SİMGESİDİR 

Soylu, bu sözleriyle, tarihsel bir bakış açısı sunarak, "Çanakkale; İslam ve Türk dünyasının ön cephesiydi. Gazze de İslam ve Türk dünyasının ön cephesidir" ifadelerini kullandı. Ayrıca, Sinvar’ın liderlik ve mücadelesini övdü. “Cephesini terk etmeyen komutana selam olsun” diyen Soylu, Gazze'deki direnişi ve mücadelenin büyük bir anlam taşıdığını dile getirdi.

Bu açıklama, Türkiye'nin Gazze'deki durumu ve Yahya Sinvar’ın mücadelesine olan desteğini yeniden gündeme taşırken, Soylu'nun İslam coğrafyasındaki mücadelelere ve liderlere duyduğu saygıyı da açıkça göstermiş oldu.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading