Yandex Metrica

Sitede Ara

Süper Kupa'da neden İstiklal Marşı yasak? Süper Kupa'da İstiklal Marşı ve Atatürk posteri olmayacak mı?

Süper Kupa'da neden İstiklal Marşı yasak? Süper Kupa'da İstiklal Marşı ve Atatürk posteri olmayacak mı?

Suudi Arabistan'da oynanacak olan Süper Kupa Finali'nde Galatasaray ile Fenerbahçe'ye Atatürk pankartı, tişörtü ve İstiklal Marşı'na izin verilmeyeceği iddiası gündeme geldi. Bu gelişmelerin ardından Galatasaray, sahaya çıkmama kararı aldığıı söyleniyor. Peki Süper Kupa'da İstiklal Marşı ve Atatürk posteri olmayacak mı? Süper Kupa'da neden İstiklal Marşı yasak?

Spor

23.01.2024, 21:54

Suudi Arabistan'da oynanacak olan Süper Kupa Finali'nde Galatasaray ile Fenerbahçe'ye Atatürk pankartı, tişörtü ve İstiklal Marşı'na izin verilmeyeceği öne sürüldü. İddialara göre, yasağı koyanın direkt olarak Suudi hükümeti olduğu belirtiliyor. Bu gelişmeler, maç öncesi büyük bir dikkatle takip edilmeye devam ediyor. Peki Süper Kupa'da İstiklal Marşı ve Atatürk posteri olmayacak mı? Süper Kupa'da neden İstiklal Marşı yasak?

Galatasaray'da flaş ayrılık: Zaha gönderildi Galatasaray'da flaş ayrılık: Zaha gönderildi Haberi Görüntüle

Ali Koç'tan hakemlere eleştiri: Hataları kabul edilebilir değil Ali Koç'tan hakemlere eleştiri: Hataları kabul edilebilir değil Haberi Görüntüle

SÜPER KUPA'DA İSTİKLAL MARŞI VE ATATÜRK POSTERİ OLMAYACAK MI?

Suudi Arabistan'da oynanacak olan Süper Kupa Finali'nde Galatasaray ile Fenerbahçe'ye Atatürk pankartı, tişörtü ve İstiklal Marşı'na izin verilmeyeceği öne sürüldü. İddialara göre, yasağı koyanın Suudi hükümeti olduğu belirtiliyor. İki kulüp, bu yasağın kaldırılması için çaba harcarken, İstiklal Marşı'nın okunmaması durumunda Galatasaray'ın sahaya çıkmama kararı aldığı ifade edildi.

Serdar Saatçı, Trabzonspor'da! Transferin detayları belli oldu Serdar Saatçı, Trabzonspor'da! Transferin detayları belli oldu Haberi Görüntüle

TFF SON NOKTAYI KOYDU

TFF tarafından yapılan açıklamada, "Süper Kupa Maçı Türk bayrağımız huzurunda, 100. Yıl Kutlama Etkinlikleriyle, Şehitlerimiz için saygı duruşuyla ve sanatçı Norm Ender’in okuyacağı İstiklal Marşımız ile başlayacaktır." denildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading