Süper Lig başlıyor: Galatasaray-Hatayspor karşılaşmasıyla sezon açılacak

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, sezonu Atakaş Hatayspor maçıyla açarak 82 gün sonra taraftarıyla yeniden buluşacak. Sarı-kırmızılılar, yeni sezona üst üste üçüncü şampiyonluk hedefiyle başlıyor.

Spor

08.08.2024, 15:08

Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında Galatasaray, sahasında Atakaş Hatayspor'u ağırlayarak yeni sezona merhaba diyecek. RAMS Park'ta oynanacak sezonun açılış maçı, 21 Temmuz saat 21.00'de başlayacak. Geçen sezonu 102 puanla rekor kırarak şampiyon tamamlayan sarı-kırmızılı ekip, bu sezon da üst üste üçüncü ve toplamda 25. şampiyonluk için sahaya çıkacak.

Hakan Çalhanoğlu'na dev kanca! Tarihe geçecek rekor bonservis Hakan Çalhanoğlu'na dev kanca! Tarihe geçecek rekor bonservis Haberi Görüntüle

HATAYSPOR'UN ZORLU SÜRECİ

Galatasaray'ın rakibi Atakaş Hatayspor, 6 Şubat 2023'te Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen takımlardan biri olmuştu. Geçen sezon maçlarını Hatay dışında oynamak zorunda kalan Akdeniz temsilcisi, sezonu 41 puanla 15. sırada tamamlamıştı. Hatayspor, bu sezon da Süper Lig'de kalıcı olmak için mücadele edecek.

Yıldız futbolcu hamile eşinin çoçuğunun kendisinden olmadığını öğrendi! Çoçuğun ismini dövme yaptırmıştı! Yıldız futbolcu hamile eşinin çoçuğunun kendisinden olmadığını öğrendi! Çoçuğun ismini... Haberi Görüntüle

82 GÜN SONRA TARAFTARLA BULUŞMA

Galatasaray, 82 gün aradan sonra RAMS Park'ta taraftarıyla yeniden bir araya gelecek. Sarı-kırmızılı ekip, iç sahadaki son maçını 19 Mayıs'ta Fenerbahçe ile oynadığı derbi mücadelesiyle tamamlamıştı. Bu önemli karşılaşmanın ardından taraftarıyla ilk kez buluşacak olan Galatasaray, yeni sezon için büyük bir heyecanla sahaya çıkacak.

Milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu'ndan İsrail soykırımına tepki: 'Bir milletin yok edilmek üzere olduğunu görüyorum' Milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu'ndan İsrail soykırımına tepki: 'Bir milletin yok... Haberi Görüntüle

YENİ TRANSFERLER İLK KEZ SAHADA

Galatasaray, sezon öncesinde kadrosunu güçlendirmek amacıyla 3 önemli transfer gerçekleştirdi: Michy Batshuayi, Elias Jelert ve Gabriel Sara. Beşiktaş ile oynanan Turkcell Süper Kupa maçında kısa süreliğine forma giyen Batshuayi dışında, yeni transferler Jelert ve Sara'nın Galatasaray formasıyla ilk kez sahaya çıkması bekleniyor. Teknik direktör Okan Buruk'un görev vermesi durumunda, 21 yaşındaki Danimarkalı sağ bek Jelert ve 25 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu Sara, sarı-kırmızılı formayla ilk resmi maçlarına çıkacak.

Galatasaray Yunus Akgün için 8 Edın Dzeko kadar bedel biçti: O paranın altında satılmayacak! Galatasaray Yunus Akgün için 8 Edın Dzeko kadar bedel biçti:... Haberi Görüntüle

HAZIRLIK DÖNEMİNDE ALINAN SONUÇLAR

Galatasaray, yeni sezon öncesinde oynadığı hazırlık maçlarında istediği sonuçları alamadı. Sezonu 3 Temmuz'da İstanbul'da açan sarı-kırmızılılar, Avusturya'da gerçekleştirdikleri iki etaplı hazırlık kampında toplamda 6 maç oynadı. Bu maçlardan 4'ünde mağlup olan Galatasaray, sadece 2 galibiyet elde edebildi.

İlk etap kampında LASK'a 3-2, Fortuna Düsseldorf'a 5-2 yenilen sarı-kırmızılı ekip, Slovakya'nın Trencin takımını 4-1 mağlup etmeyi başardı. İkinci etap kampında ise Lecce'yi 2-1 yenen Galatasaray, Parma'ya 2-0 mağlup oldu. Sezon öncesindeki ilk resmi müsabaka olan Turkcell Süper Kupa'da ise Beşiktaş'a 5-0 gibi ağır bir skorla mağlup olan Galatasaray, bu süreçte 10 gol atarken kalesinde 17 gol gördü.

Okan Buruk’tan Acun Ilıcalı'ya sert cevap: Televizyon televizyon gezilecek bir şey yok! Okan Buruk’tan Acun Ilıcalı'ya sert cevap: Televizyon televizyon gezilecek bir... Haberi Görüntüle

GALATASARAY'DA HEDEF ÜST ÜSTE 3. ŞAMPİYONLUK

Yeni sezona büyük hedeflerle giren Galatasaray, Süper Lig'deki ilk maçında taraftarına galibiyetle merhaba demek istiyor. Sarı-kırmızılı ekip, üst üste üçüncü kez şampiyon olarak tarih yazmak ve bu süreçte hem yeni transferlerini hem de genç oyuncularını sahada en iyi şekilde değerlendirmeyi amaçlıyor. Taraftarlar, yeni sezonda Galatasaray'dan büyük başarılar bekliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading