Yandex Metrica

Sitede Ara

Survivor All Star'da nefeser tutuldu! Potaya giren eleme adayları belli oldu!

Survivor All Star'da nefeser tutuldu! Potaya giren eleme adayları belli oldu!

Survivor All Star 2024 finaline sayılı günler kala adaylar tek tek potaya girmeye devam ediyor. Bireysel oyunların başlamasının ardından potaya giren eleme adayları da belli oldu. Hilmi Cem ikinci eleme adayını seçmek zorunda kaldı. İzleyicilerin hiç beklemediği ismi söyleyen Hilmi Cem ise herkesi şaşırttı.

Yaşam

31.05.2024, 12:23

Ocak ayından bu yana Dominik Cumhuriyeti'nde devam eden Survivor All Star 2024 çekimlerinde kırmızı ve mavi takım yarışmacıları birer bir elenmeye devam ediyor. Acun Ilıcalı ve Murat Ceylan'ın sunumuyla hazılanan Survivor All Star'da finale sayılı günler kaldı. 

Özcan Deniz koruma ordusuyla gezdi! Genç kıza yaptıkları muameleye tepki yağdı! Özcan Deniz koruma ordusuyla gezdi! Genç kıza yaptıkları muameleye tepki... Haberi Görüntüle

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK HİLMİ CEM'İN OLDU

Yarışmacılar tek tek adaya veda ederken, bireysel dokunulmazlık yarışları da başladı. Dokunulmazlığı kazanan isim Hilmi Cem olurken ödüle götürdükleri isim ise Yunus, Atakan, Emre ve Merve oldu. 

Mustafa Ceceli sözünü tuttu! Yangında evini kaybeden iki kardeşe yardım eli uzattı! Mustafa Ceceli sözünü tuttu! Yangında evini kaybeden iki kardeşe yardım... Haberi Görüntüle

SURVİVOR İKİNCİ ELEME ADAYI OGEDAY

Ada konseyinde ise Hilmi Cem eleme potasına bir isim seçmek zorund kaldı. Haftanın birinci eleme adayı Atakan olurken, ikinci eleme adayı ise Ogeday olarak seçildi. 

Dünyaca ünlü şarkıcıdan hayranlarını şaşırtan hamle! Sevgilisiyle gizlice nişanlandı Dünyaca ünlü şarkıcıdan hayranlarını şaşırtan hamle! Sevgilisiyle gizlice nişanlandı Haberi Görüntüle

GEÇEN HAFTANIN ELENEN İSİMİ ÖZGÜR OLMUŞTU

Geçtiğimiz günlerde ise düello yarışında Seda'ya yenilen yarışmacı Özgür olmuş ve aaya veda etmişti. Eleme konuşmasında ise Özgür,  "İki Survivor üst üste geldim pes etmedim ama vücudum bıraktı. Artık vücudumu kontrol edemedim. Seda'yı tebrik ederim. Bu Survivor'a hiç antreman yapamadan geldim. Sadece yürüyüş yaparak geldim. Ben buraya kadar geleceğimi tahmin etmezdim. Gururluyum" demişti. 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading